inTurda.ro

„PATRULA DE RECICLARE” LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ „AVRAM IANCU” TURDA

„PATRULA DE RECICLARE” LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ „AVRAM IANCU” TURDA

„PATRULA DE RECICLARE” LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ „AVRAM IANCU” TURDA
aprilie 02
08:28 2015

Şcoala Gimnaziala ,,Avram Iancu” Turda, membră a Patrulei de Reciclare, a realizat o campanie de informare în rândurile comunităţii turdene, promovând gândirea ecologică.

Patrula de Reciclare este programul național de educație de mediu al Asociației Române pentru Reciclare – RoRec,  derulat în unitățile de învățământ pre-universitar, care are ca scop formarea unei generaţii de tineri responsabili, caracterizaţi de grija faţă de mediu, de implicare în viaţa comunităţii şi de încrederea că activităţile lor vor aduce o schimbare benefică în societate. Asociaţia RoRec promovează colectarea selectivă a deșeurilor de  echipamente electrice și electronice (DEEE).

Campania Şcolii Gimnaziale ,,Avram Iancu” Turda s-a desfăşurat în perioada 25 – 27 martie 2015, sub sloganul „Locul deşeurilor nu este în casă, trimite-le la reciclare!”, sub coordonarea d-nei prof. înv. primar Lăcrămioara Pop, a directorilor şcolii, domnul Ioan Groza şi doamna Liana Stan, susţinuţi de prof. Olga Rişcău, Monica Bia, Mirela Raţiu și prof.înv. primar Monica Vlad, Claudia Mocan, Finica Bodea, Rodica Bodea, Alexandru Ignat.

Membrii Patrulei de reciclare a Şcolii Gimnaziale ,,Avram Iancu” Turda au arătat că le pasă, că se implică în protejarea mediului, ieşind în inima comunităţii şi informându-i pe turdeni despre posibilitatea de a recicla inteligent DEEE, prin simplul gest de a le duce la punctele de colectare RoRec sau de a cere să fie preluate gratuit, de la domiciliu sau de la locul de muncă, prin TelVerde 0800 444 800, apel gratuit din toate rețelele de telefonie.

 

Dr. Adel Szabó

Related Articles

Citește articolul precedent:
TURDEANA S.A face angajări pe mai multe posturi:

S.C. TURDEANA S.A. cu sediul in Localitatea Turda, str. 22 Decembrie 1989 nr.17 , Judetul Cluj , angajeaza: sudor, strungar,...

Închide