inTurda.ro

Video: ”Surprizele Iepurașului” ediția a VI-a

Video: ”Surprizele Iepurașului” ediția a VI-a

Video: ”Surprizele Iepurașului” ediția a VI-a
aprilie 08
14:08 2015

Miercuri, 8 aprilie 2015, începând cu orele 11:00, peste 300 de copii au sărbătorit întânirea cu iepurașul de Paște în Parcul Tineretului.

Evenimentul “Suprizele Iepurașului” este organizat în fiecare an de catre Consiliul Local Turda, Primăria Municipiului Turda și Casa Municipală de Cultură în colaborare cu grădinițele turdene. Anul acesta ”Surprizele Iepurașului” a ajuns la ediția a VI –a.

Fiecare dintre instituțiile de învățământ preșcolar au primit câte un ghiozdan plin cu materiale cu ajutorul cărora copiii împreună cu educatoarele vor executa lucrări cu tematică specifică sărbătorilor pascale.

Copiii au fost premiaţi atât pentru lucrările realizate, cât şi pentru vânătoarea de ouă. La fel ca în fiecare an, organizatorii au pregătit premii substanțiale, pictură pe față, întâlnire cu personaje din povești și multe alte suprize.

Câștigătorii competiției de anul acesta au fost Grădinița Poiana cu Castani, locul II a fost ocupat de Grădinița Prichindelul Isteț iar locul trei a fost acordat celor de la Grădinița Dr. Ioan Rațiu.

Vezi mai jos un Album Foto de la eveniment:

Miercuri, 8 aprilie, cu începere de la orele 11.00, peste 300 de copii au fost în Parcul Tineretului la întânirea cu…

Posted by Inturda.ro on Wednesday, 8 April 2015

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda ne invită la ultimul meci de handbal din sezonul regulat!

Primăria Turda ne invită la handbal printr-un comunicat lansat pe site-ul propriu și pe pagina oficială de Facebook: Potaissa Turda...

Închide