inTurda.ro

Societatea Turda Salina Durgău dorește demararea lucrărilor de reabilitare a Hotelului Potaissa:

Societatea Turda Salina Durgău dorește demararea lucrărilor de reabilitare a Hotelului Potaissa:

Societatea Turda Salina Durgău dorește demararea lucrărilor de reabilitare a Hotelului Potaissa:
aprilie 13
11:51 2015

Pe ordinea de zi a Ședinței Extraordinare a Consiliului Local al municipiului Turda, din data de 15 aprilie 2015 se află și Proiectul de Hotărâre 2.2, privind acordul Municipiului Turda pentru demararea de către Societatea Turda Salina Durgău SA, a investițiilor având ca obiect reabilitarea și modernizarea Hotelului Potaissa Turda.

”Hotelul Potaissa este proprietatea Municipiului Turda, fiind dat în administrare către Societatea Turda Salina Durgau SA, în cadrul sau funcționând și recent finalizata investișie: Centru SPA. Societatea în cadru căreia unci acționar este Municipiul Turda, a stabilit oportunitatea demarării unor proceduri tehnico-economice pentru reabilitarea și modernizarea hotelului Potaissa. Prin adreasa cu nr. 7800/07.04.2015/1445/07.04.2015 a Societății Turda Salina Durgău SA se solicită CL al mun.Turda să-și exprime acordul cu privire la derularea investiției.” se arată în Raportul de Specialitate al Proiectului 2.2 de pe Ordinea de Zi.

”În anul acesta Centrul SPA funcționează 12 luni, anul trecut a funcționat doar 6 luni, acest lucru se vede atât în salarii cât și în costurile de intreținere ale Societații. Voi face tot ce îmi stă în putință să finalizăm în acest an Hotelul pentru că în felul acesta vom putea face ca întreg ansamblul de acolo: Hotelul, baza de tratament și Centru SPA să fie pe profit, altfel, continuăm să mergem într-o pierdere care nu este benefică Societății” preciza doamna director, Simona Baciu în Ședința de CL din data de 29 ianuarie 2015. 

Video: Simona Baciu interpelare în cadrul Ședinței Consiliului Local Turda din data de 29.01.2015:

Related Articles

Citește articolul precedent:
Membrii PC Turda, alături de Mircea Irimie, au vizitat persoanele vârstnice internate la așezământul ”Acoperământul Maicii Domnului”

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, sambata 11 aprilie, o parte din membrii Partidului Conservator Turda, alaturi de d-nul deputat Mircea...

Închide