inTurda.ro

Foto/Video: Corina Crețu și Ioan Rus au vizitat șantierele autostrazii Sebes-Turda

Foto/Video: Corina Crețu și Ioan Rus au vizitat șantierele autostrazii Sebes-Turda

Foto/Video: Corina Crețu și Ioan Rus au vizitat șantierele autostrazii Sebes-Turda
aprilie 15
12:23 2015

Comisarul european pentru politici regionale, d-na Corina Crețu, impreuna cu Ioan Rus, Ministrul Transporturilor, au efectuat o corina cretu si ioan rusvizita oficiala la santierele de constructie a autostrazii Sebes – Turda.

Alaturi de Corina Cretu si Ioan Rus au mai fost prezenti Prefectul de Cluj, Ioan Vușcan, domnul Cristian Matei, presedinte PSD Turda, Emil Molnar, Consilier Local Turda, Ioan Hanga, primarul Câmpiei Turzii si Petre Pop, Administrator Public la Câmpia Turzii, precum si reprezentanti ai instituriilor si companiilor implicate in santierele autostrazii Sebes – Turda.

”Pentru Comisia Europeana este o prioritate in special aceea de a sigura conectivitatea drumurilor si culoarelor Pan-Europene, stiti ca avem aceasta retea numita TNT, reteaua europeana de transport, care are prioritate pentru Comisa Europeana. Ma bucur ca pot vizitat acest tronson Sebes-Turda care practic va asigura legatura dintre Autostrada Transilvania si culoarul VI European de transport care va duce la Marea Neagra”. a declarat Corina Cretu.

„Pana in acest moment avem o absorbtie de 58, 59 % pentru infrastructura de transport, speram sa depasim 80% in exercitiu financiar 7 cu 13. Avem in fata obiective extrem de mobilizatoare si care presupun extrem de multa implicare si determinare ca sa poata fi duse la indeplinire. „ a precizat Ioan Rus, Ministrul Transporturilor

https://inturda.ro/fotovideo-corina-cretu-si-ioan-rus-au-vizitat-santierele-autostrazii-sebes-turda/

Posted by Inturda.ro on Wednesday, 15 April 2015

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda, comunicat despre greva STP Turda

Comunicat: Situația transportului public de persoane În legătură cu situaţia transportului public de persoane din Municipiul Turda, aducem la cunoştinţă...

Închide