inTurda.ro

Comunicat PMP Turda către consilierii locali turdeni

Comunicat PMP Turda către consilierii locali turdeni

Comunicat PMP Turda către consilierii locali turdeni
aprilie 24
09:40 2015

Partidul Miscarea Populara sustine activitatile sportive in toate domeniile si roaga consilierii locali din Turda sa nu faca discriminari si sa acorde sumele conform Legii 350/2005 la toate activitatile sportive in limita posibilitatilor financiare.

P.M.P. Turda incurajeaza centrele de copii si juniori ai municipiului Turda in toate activitatile sportive si doreste infiintarea centrelor de republicani pentru a oferi posibilitatea copiilor de a-si continua activitatea.

In prezent municipiul Turda nu beneficiaza de centre de republicani, iar pe stadionul minicipal sa-si sustina activitatile toate asociatiile sportive.

P.M.P. Turda informeaza comisia de acordare a sumelor conform Legii 350/2005 sa aibe in vedere Asociatiile Sportive la care activeaza copii si juniori, tinand cont ca parintii, bunicii, fratii acestor copii care activeaza la diferite centre de sport sunt contribuabili la taxele si impozitele locale a acestui oras. 

Cu respect P.M.P. Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Premiul I la Simpozionul International „Disponibilitati Creative in Lume” castigat de CTT

Anul acesta la Simpozionul International „Disponibilitati Creative in Lume” de la Iasi, Locul I a fost ocupat de doi elevi de...

Închide