inTurda.ro

Expoziția „Be On SPOT” la Salina Turda, în cadrul Photo Romania Festival 2015

Expoziția „Be On SPOT” la Salina Turda, în cadrul Photo Romania Festival 2015

Expoziția „Be On SPOT” la Salina Turda, în cadrul Photo Romania Festival 2015
mai 07
09:45 2015
engleza

For english version click Here!

Expoziția de fotografie a grupului On SPOT se va desfășura sub egida Asociației Exposure, în perioada 15-24 mai 2015, în Salina Turda. Evenimentul se va bucura de participare internațională și fiind totodată un omagiu dedicat fotografului Fred Fogherty (1972-2015), co-fondator al grupului.

Sunteți invitați să descoperiți spiritul străzilor, emoții, stări, momente ale orașului sau pur și simplu instantanee de stradă, reunite într-o serie de fotografii alb-negru și color. În tumultul zilnic al vieții, putem descoperi lângă noi secvențe memorabile, pe care să le îndrăgim pe moment și pe care am dori să le păstrăm într-un mod aparte, parcă pentru a opri, doar și pentru o secundă, timpul care trece fără oprire. Un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur și simplu viața de zi cu zi, ne fascinează și dorim să o captăm si să o păstram pentru totdeauna.

Expoziția – o colecție de 55 de imagini, se bucură de participare internațională, alături de lucrările fotografilor români fiind expuse și fotografii realizate de Silvio Naf (Elveția), Mustafa Dedeoglu (Turcia) și Fred Fogherty (Franța).

be-on-spot_554529ceb1030_b

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ce a lucrat Poliția Locală Turda în ultimele 4 zile

Agenţii Poliţiei Locale Turda au desfăşurat, în perioada 01 – 04 mai 2015, următoarele activități:  Agenţii Serviciului Siguranţă Publică:       ...

Închide