inTurda.ro

Flaviu Sâsâeac după calificarea în semifinale: „Povestea încă nu s-a terminat!”

Flaviu Sâsâeac după calificarea în semifinale: „Povestea încă nu s-a terminat!”

Flaviu Sâsâeac după calificarea în semifinale: „Povestea încă nu s-a terminat!”
mai 07
09:20 2015

Potaissa Turda merge pentru a doua oară consecutiv între primele patru echipe ale campionatului intern, după succesul cu 2-0 la general în fața câștigătoarei sezonului regulat, HC Odorhei.

Președintele echipei turdene, Flaviu Sâsâeac, s-a arătat extrem de bucuros pentru calificarea în penultimul act, însă avertizează că Turda nu se mulțumește doar cu locul în semifinale. „A fost un meci în care ambele echipe au dat maximul. S-a jucat cu multă ambiție, cu multă determinare, sub presiunea mizei. Am gestionat mai bine situația, loviturile de dinaintea meciului și din timpul meciului ne-au întărit. Am dus Turda din nou în primele patru, confirmă rezultatul de anul trecut și doresc să felicit băieții pentru acest lucru. O mână de oameni cu posibilități reduse au făcut minuni. Nu mai e o întâmplare, când confirmi înseamnă că meriți acel loc. E o performanță imensă pentru al doilea an consecutiv pentru o echipă formată acum șase ani de zile. Pot să vă spun că povestea încă nu s-a terminat, lumea să se mai aștepte la surprize din partea noastră.”, ne-a declarat acesta, care a ținut să taxeze decizia Federației de a nu-l suspenda pe Vladimir Rusia după cartonașul roșu primit în primul meci, de la Turda. „În ceea ce privește deciziile Comisiilor, pot spune că astăzi s-a întâlnit Comisia Supremă, Dumnezeu a decis că Turda merită să meargă mai departe. S-a întrunit o comisie acolo sus, unde s-a făcut dreptate! Toată tevatura care s-a făcut în ultimele zile ne-a fost de folos pentru că echipa s-a mobilizat la maximum. Până la urmă a avut de câştigat handbalul, totul s-a decis în teren. Le doresc din tot sufletul celor de la Odorhei să aducă trofeul Cupei Challenge în România”.

De asemenea, președintele Turzii a ținut să le ureze succes adversarilor de astăzi în tentativa lor de a câștiga primul trofeu din istorie, Cupa Challange. „Le țin pumnii în Cupa Challenge și îmi doresc să aducă trofeul în România, consider că relațiile de prietenie dintre cele două cluburi nu au fost afectate. În acest duel, cineva trebuia să meargă mai departe.”, a concluzionat Flaviu Sâsâeac.

Potaissa Turda a mers în semifinale după 26-23 și 33-31 cu HC Odorhei, unde va întâlni câștigătoarea duelului dintre HCM Constanța și CSM București.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sâmbătă, 9 mai, va avea loc un ceremonial militar-religios prin care se vor marca trei evenimente istorice

Sâmbătă, 9 mai 2015, va avea loc un Ceremonial militar-religios, cu ocazia Zilei Europei, a împlinirii celor 70 de ani de...

Închide