inTurda.ro

Elevii Şcolii Gimnaziale “Ioan Opriş” Turda au sărbătorit Ziua Europei

Elevii Şcolii Gimnaziale “Ioan Opriş” Turda au sărbătorit Ziua Europei

Elevii Şcolii Gimnaziale “Ioan Opriş” Turda au sărbătorit Ziua Europei
mai 12
10:00 2015

Elevii Şcolii Gimnaziale “Ioan Opriş” Turda, judeţul Cluj, au sărbătorit vineri 8 mai – Ziua Europei.

În cadrul acestei manifestări, elevii clasei a II-a C și a III-a C, coordonaţi de prof. ȋnv. primar Monica Duca și prof. ȋnv. primar Maria Liana Drăgan au organizat o activitate numită ,,MICII EUROPENI,, în cadrul căreia a fost proiectat un PPT cu tema ,,Statele membre UE,, și s-au confecționat stegulețe ale statelor UE.

Elevii claselor a III-a A si a IV A, prof. Lidia Culcuș și Lenke Mărginean au cântat în diverse limbi și au realizat panouri cu informații deosebite despre unele țări europene.

Coordonaţi de prof. inv. primar Maria Suciu, elevii clasei a IV-a D, au urmărit o proiecție cu tema ”Tari din U.E.”. Proiecția s-a realizat în cadrul activității ,,Sărbătorim Ziua Europei” și s-a vorbit despre simbolurile, imnul, steagurile, drapelul și moneda euro. Apoi s-au confecționat steaguri ale statelor membre U.E.

Cei mai mici, elevii clasei Pregatitoare C, îndrumati de d-na prof. înv. primar Adela Bartha am întâmpinat Ziua Europei „Harnici și bucuroși” confecționând cămășuțe și umbrele de sărbătoare cu însemnele unor state europene.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Clubul Sportiv Samurai Turda la Campionatul Național: 5 Titluri de Campion Național, 4 Titluri de Vicecampion

În perioada 09-10.05.2015 la București, Federația Română de Karate WKC a organizat ediția cu numărul 15 a Campionatului Național destinat...

Închide