inTurda.ro

Vedete 2015: Inspectorul Naturii si Aventura in Epoca de Piatra

Vedete 2015: Inspectorul Naturii si Aventura in Epoca de Piatra

Vedete 2015: Inspectorul Naturii si Aventura in Epoca de Piatra
mai 15
07:39 2015

Facebook_Timeline_JuniorRanger_201505

Peste 1000 de specii de plante şi animale trăiesc zilnic în jurul nostru, în rezervaţile naturale din împrejurimile Turzii. Pentru a observa şi a învăţa lucruri noi despre lumea care ne înconjoară, este nevoie să parcurgem potecile din natură …
Vedetele anului 2015 pentru Junior Ranger, vor fi 2 poteci tematice noi: Inspectorul Naturii (Cheile Turzii) si Aventura in Epoca de Piatra (Cheile Tureni)

In perioada Mai – Iunie 2015, vom desfăşura diferite activităţi pentru realizarea şi amenajarea a 2 potecii tematice în Cheile Turzii si Cheile Tureni. Vom desfăşura activităţi de amenajare poteca tematică, refacere marcaje poteci, realizare si amplasare panouri informative, amenajare locuri de popas. Activităţile vor fi realizate prin implicarea voluntară a iubitorilor de natura din Turda şi împrejurimi.

In perioada Mai – Septembrie 2015, vor fi organizate mai multe activităţi educative pe poteca tematică (drumeţii, concursuri, activităţi de observare, ateliere educative, etc). Activităţile sunt adresate în principal tinerilor din Turda şi din comunele de pe Valea Arieşului, aflate în vecinatatea siturilor Natura 2000 Trascău.

Proiectul „Junior Ranger … Aproape de Natura !” este coordonat de Fundatia Potaissa şi realizat în parteneriat cu Administrația Natura 2000 Trascău. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL Romania, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

Informaţii suplimentare:
Junior Ranger POTAISSA
Tel. 0744.678674, potaissa@juniorranger.rowww.juniorranger.ro
Facebook: http://www.facebook.com/JuniorRanger.RO

Related Articles

Citește articolul precedent:
Încurajări de la Regele Hagi pentru jucătorii de la Potaissa Turda înaintea returului din semifinala cu CSM București

Stafful Potaissei Turda a avut parte de o surpiză frumoasă astăzi, înaintea returului de totul sau nimic din semifinala contra...

Închide