inTurda.ro

Avioane, rachete și vapoare în centrul Clujului în acest weekend!

Avioane, rachete și vapoare în centrul Clujului în acest weekend!

Avioane, rachete și vapoare în centrul Clujului în acest weekend!
mai 16
14:18 2015

Cea de-a doua ediție a Expo-modelism, un eveniment educativ dedicat copiilor și părinților, va avea loc în perioada 16-17 mai 2015, în Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Asociația Părinte în Florești, în parteneriat cu Liceul Nicolae Bălcescu şi cu hypermarketul Cora.

„Intenția noastră este să creăm un eveniment interesant și educativ atât pentru copii cât și pentru părinți, aceștia având astfel prilejul să participe la ateliere de confecționat modele, expoziții, concursuri și să asiste la demonstrații de zbor și lansări de rachete. Dorim să oferim copiilor și părinților momente de joacă, muncă și distracție împreună, în aceste timpuri în care ocaziile pentru a petrece timp de calitate în familie sunt prețioase”, a declarat Laura Babos, președinte Asociația Părinte în Florești.

O parte din veniturile rezultate în urma vânzării biletelor va fi direcționată către Dragoş Pițig, un băiețel de 5 anișori care suferă de paralizie cerebrală, dipareză spastică, retard neuromotor, retard psihic ușor, deficit de limbaj, nistagmus congenital și are nevoie de sprijin financiar în perioada de recuperare de după operație.

expo-modelism cluj

Related Articles

Citește articolul precedent:
Joc de strategie la Primăria Turda: „Politica Locală”

În perioada 14 – 17 mai 2015 Primăria Municipiului Turda şi Consiliul Local Turda participă împreună cu Fundaţia Friedrich Ebert...

Închide