inTurda.ro

Cristian Matei, singurul politician local care nu a uitat de Ziua Familiei?

Cristian Matei, singurul politician local care nu a uitat de Ziua Familiei?

Cristian Matei, singurul politician local care nu a uitat de Ziua Familiei?
mai 16
14:31 2015

Cristian Matei este singurul politician local care nu a uitat de Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită ieri, 15 mai.

Deși activitatea politicienilor turdeni a crescut în intensitate pe rețeaua de socializare Facebook, după ce și primarul Tudor Ștefănie și-a făcut o pagină oficială, singurul care a marcat această sărbătoare internațională este Cristian Matei, președintele PSD Turda și directorul Companiei de Apă Arieș!

Echipele de imagine ale politicienilor sunt acum într-o cursă de atragere a Like-urilor din partea turdenilor. Dincolo de Like-uri însă, prin intermeidul social media se pot transmite ideile politicienilor și mai ales valorile lor. În acest context, 15 mai este ziua în care a ieșit câștigător Cristian Matei; cel puțin din punct de vedere al valorilor de viață transmise și promovate pe Facebook. Suntem conștienți că și ceilalți politicieni apreciază familia, dar au omis în a transmite „fanilor” lor această informație.

„Astăzi, 15 mai, este Ziua Internațională a Familiei, un prilej de a ne bucura de cei dragi și de a conștientiza importanța familiei pentru societatea în care trăim. Familia este pilonul de stabilitate și dezvoltare al comunităților cât și garanția transmiterii valorilor acestora în timp” – a scris Cristian Matei pe pagina oficială de Facebook!

matei - familia

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avioane, rachete și vapoare în centrul Clujului în acest weekend!

Cea de-a doua ediție a Expo-modelism, un eveniment educativ dedicat copiilor și părinților, va avea loc în perioada 16-17 mai...

Închide