inTurda.ro

Turdenii pot plătii parcarea prin SMS – Tpark, parcare cu telefonul mobil

Turdenii pot plătii parcarea prin SMS – Tpark, parcare cu telefonul mobil

Turdenii pot plătii parcarea prin SMS – Tpark, parcare cu telefonul mobil
mai 23
09:05 2015

Clientii Digi Mobil din Turda pot achita costul pentru stationarea in parcarile publice din oras prin SMS folosind sistemul Tpark. Plata prin SMS este cea mai rapida, usoara si comoda modalitate de a achita taxa de parcare.

Utilizatorii Digi Mobil care aleg sa parcheze in parcarile publice cu plata in Turda pentru 30, 60, 120 de minute sau 1 zi,  trebuie sa trimita un SMS la numarul 7420 care sa contina codul zonei urmat de numarul de inmatriculare al masinii.

Dupa trimiterea mesajului, clientii Digi Mobil vor primi un SMS de confirmare a platii care contine durata de valabilitate a parcarii, zona si ora la care plata expira. Persoanele care doresc sa prelungeasca timpul de parcare pot sa trimita mai multe SMS-uri consecutive identice. Daca se trimit doua sau mai multe SMS-uri consecutive cu acelasi continut (acelasi cod si numar de inmatriculare), timpul de parcare se insumeaza.

Potrivit TurdaNews.net, tarifele variaza in functie de zona in care se afla parcarea si de perioada de timp pentru care se achita taxa de parcar

Related Articles

Citește articolul precedent:
FOTO: Ziua Internațională a Biodiversității a fost sărbătorită la Turda sub genericul ”Gândesc verde, gândesc curat!”

Vineri, 22 mai 2015, Primăria Municipiului Turda şi Consiliul Local Turda au sărbătorit  ZIUA INTERNAŢIONALĂ A BIODIVERSITĂŢII, sub genericul “Gândesc verde,...

Închide