inTurda.ro

În atenţia cetăţenilor Municipiului Turda şi a societăţilor comerciale:

În atenţia cetăţenilor Municipiului Turda şi a societăţilor comerciale:

În atenţia cetăţenilor Municipiului Turda şi a societăţilor comerciale:
mai 27
12:04 2015

 În atenţia cetăţenilor Municipiului Turda şi a societăţilor comerciale,

   Vă aducem la cunoştinţă faptul că firma S.C. SALPREST RAMPA S.A. a comunicat că rampa de deşeuri din Pata Rât Cluj – singurul depozit autorizat la nivelul judeţului Cluj la această dată – este închis din data de 26.05.2015 orele 00:00 până la data de 01.06.2015 pentru lucrări de mentenanţă.

   Din acest motiv, S.C. PRIVAL ECOLOGIC SERVIS S.A., operatorul de salubritate din Municipiul Turda nu poate proceda în perioada 27.05.2015 – 02.06.2015 la ridicarea deşeurilor menajere şi a celor asimilabile deşeurilor menajere de la populaţie şi agenţi economici.

   Apelăm la înţelegerea dumneavoastră şi vă solicităm ca în perioada 27.05.2015 – 02.06.2015 să nu depozitaţi pe trotuar sau carosabil deşeurile menajere (şi cele asimilabile celor menajere) urmând ca după deblocarea situaţiei la rampa de deşeuri să procedăm la colectarea deşeurilor conform programului normal.

   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm de întreaga susţinere şi implicare a autorităţii publice locale în vederea remedierii în cel mai scurt timp a situaţiei.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA

         DIRECŢIA TEHNICĂ

Related Articles

Citește articolul precedent:
Conducerea Teatrului Aureliu Manea ne invită la premiera: „Al cui este copilul ?!”

“Dragi spectatori, prima mea întâlnire cu Teatrul " Aureliu Manea" din Turda, are legătură cu dumneavoastră, pe dumneavoastră vreau să...

Închide