inTurda.ro

FOTO: Flavius Cîmpan părăsește Potaissa Turda după 4 ani în care a evoluat pentru turdeni

FOTO: Flavius Cîmpan părăsește Potaissa Turda după 4 ani în care a evoluat pentru turdeni

FOTO: Flavius Cîmpan părăsește Potaissa Turda după 4 ani în care a evoluat pentru turdeni
mai 30
13:22 2015

După patru ani petrecuți la Turda, unde a cucerit medalia de bronz în ediția 2013-2014 și a ajuns în lotul național de seniori al României, Flavius Cîmpan, extrema dreaptă a clubului Potaissa Turda în ultimii patru ani, a decis, printr-o înțelegere amiabilă cu conducerea echipei turdene, să încheie colaborarea cu acest club.

Președintele echipei, Flavius Sâsâeac, a confirmat informația: „Da, este adevărat, Flavius va pleca de la Potaissa, asta în condițiile în care în patru ani de colaborare am avut și noi, clubului, și el personal, nenumărate reușite împreună. Consider că aportul lui în rezultatele noastre a fost unul esențial, fiind unul dintre cei mai talentați jucători care au făcut parte din lotul nostru și despre care sunt convins că este printre cele mai bune extreme dreapta din România, un jucător complet, care face la fel de bine faza ofensivă, cât și cea defensivă. Cu toate că în momentul de față este în căutarea unei noi provocări, țin să-l anunț, în primul rând că îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru echipa noastră, iar în al doilea rând că ușa la Turda îi va rămâne deschis pentru viitor și va fi mereu primit aici ca acasă. Îi doresc mult succes în carieră și mă bucur mult că în familia noastră turdeană a făcut pași importanți în implinirea sa ca sportiv.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac.

După patru ani petrecuți la Turda, Flavius Cîmpan este în căutarea unei noi provocări. Momentan, extrema dreaptă nu a ajuns la vreo înțelegere cu o altă echipă. „Sunt în căutarea unei noi provocări. Am avut patru ani buni la Turda, am câștigat medalia de bronz în sezonul trecut și am terminat pe locul patru în acesta. Nu exclud o revenire la Potaissa.”, ne-a spus și Flavius Cîmpan.

Ajuns la 25 de ani, Flavius Cîmpan a început handbalul la LPS Banatul Timișoara, după care a mai trecut pe CNE Sighișoara, CSM Oradea și Minaur Baia Mare.

Sursa: handbalvolei.ro

Vezi mai jos o colecție de fotografii realizate de ReportajeRusu.com la meciurile disputate de Flavius Cîmpan în tricoul Potaissei Turda:

flavius cimpan 1 flavius cimpan 2 flavius cimpan 3 flavius cimpan 4 flavius cimpan 5 flavius cimpan

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO/FOTO: Accident grav la Turda! Un tânăr s-a răsturnat cu mașina după ce a fost lovit de autoturismul unei femei din Harghita care a pătruns pe contrasens!

VIDEO/FOTO: Accident grav la Turda! Un accident auto spectaculos a avut loc la intrarea în Turda, pe dealul Dăbăgău, vineri...

Închide