inTurda.ro

Peste 170 de înotători au participat la prima ediție a Cupei Salina Turda

Peste 170 de înotători au participat la prima ediție a Cupei Salina Turda

Peste 170 de înotători au participat la prima ediție a Cupei Salina Turda
iunie 02
09:22 2015

Cupa Salina Turda – editia I

 

La Editia I a Cupei Salina Turda a inotatorului turdean care s-a desfasurat ieri, 31 mai 2015, la Bazinul de Inot Didactic Turda au participat un numar de 170 de copii . Festivitatea de deschidere a concursului a debutat cu defilarea cluburilor sportive participante in prezenta parintilor , antrenorilor, arbitrilor si a conducerii societatii reprezentata de Presedintele Consiliului de Administratie – Corina Fagadar si Directorul – Maria Simona Baciu.

Au participat urmatoarele cluburi sportive: C.S.S. TÂRGU MUREŞ – STG, CONTRATIMP BRAŞOV – CTR, C.S.M. SATU MARE – MSM, INDEPENDENT – IND, ASOCIATIA SPORTIVA STONE,WATER & SNOW TURDA – SWS, CLUBUL SPORTIV DELFINII TURDA – CDT, C.S. H2O TÂRGU MUREŞ – H2O, C.S. CASA EMA BISTRITA – EMA, SWIM TO PERFECTION CLUJ NAPOCA – SWC si bineinteles, sportivii SALINA TURDA DURGAU – STD.

Stratul concursului s-a dat la ora 12, incepand cu prima proba a concursului si anume Proba 100 m liber baieti anul 2004,2003,2002,2001,open aceasta fiind castigata de Veis Marius nascut in anul 2004, concurent independent care a reusit un timp de 1:10,50.

Prima festivitate de premiere s-a desfasurat in prezenta domnului Primar Tudor Stefanie care a inmanat diplomele si medaliile celor care au reusit performanta de a se afla pe podium. La finalul concursului , Cupa Salina Turda a fost adjudecata de Clubul H2O Targu Mures (124 puncte) .

Concursul s-a incheiat cu o atmosfera plina de distractie, organizatorii lasandu-i pe toti copii la o balaceala in bazin, acestia din urma relaxandu-se dupa 7 ore de concurs.

Parteneri si sponsori ai acestui eveniment au fost: KPA Clean, Sarea-n Bucare, EcoFarmacia, Coca-Cola.

Conducerea societatii Turda Salina Durgau S.A. multumeste organizatorilor (arbitrii si antrenori), colegilor, partenerilor , sponsorilor si tuturor celor care prin activitatea lor au facut ca primul concurs de inot de talie nationala desfasurat la Turda sa fie unul de succes.

Rezultatele intregului concurs si o galerie foto, sunt atasate prezentului comunicat si pe site-ul societatii .

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cum ar putea Turda să rămână fără magazinul „Billa”

Magazinul Bill din centrul municipiului Turda ar putea să rămână doar istorie pentru Turda. Asta pentru că întregul brand Billa...

Închide