inTurda.ro

FOTO/VIDEO: ”Turda în CULOARE”, unul dintre cele mai reușite evenimete organizate de municipalitate.

FOTO/VIDEO: ”Turda în CULOARE”, unul dintre cele mai reușite evenimete organizate de municipalitate.

FOTO/VIDEO: ”Turda în CULOARE”, unul dintre cele mai reușite evenimete organizate de municipalitate.
iunie 07
07:32 2015

 Evenimentul “Turda în culoare” care a marcat Ziua Internaţională a Copilului, la Turda, a fost de departe unul dintre cele mai reușite evenimente organizate de municipalitate.

Primăria Municipiului Turda în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Turda, Consiliul Local Turda și FunKids, au reușit să aducă zâmbetul pe fețele tuturor celor prezenți, în zona centrală a Municipiului Turda

Elevii ai şcolilor “Ioan Opriş”, „Avram Iancu”, „Horea Cloşca şi Crişan”, „Andrei Şaguna”şi Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” au expus la standurile special amenajate, lucrări având ca temă ”Turda văzută prin ochi de copil”.

Momentele artistice şi pictura pe faţă au fost și ele un puternic magnet pentru copii, iar cei care au dorit, au avut ocazia să interacţioneze cu personaje de poveste şi să se joace în mini parcul de distracţie pus la dispoziţie de către organizatori, spectacole de balet, pian, dans sportiv şi dansuri populare

De asemenea, la unul dintre standurile amenajate, voluntarii Fundaţiei Doriana au oferit cărţi în mod gratuit persoanelor iubitoare de lectură, acesta fiind posibil într-un parteneriat cu Casa de Cultură Turda şi Grupul Editorial Corint. Cele peste 150 de cărți au fost ”absorbite” de turdeni ca păinea calda!

”Ziua Internaţională a Copilului este o zi specială pentru toţi, o sărbătoare a copilăriei care ne inspiră să dăruim copiilor momente de bucurie, să ne implicăm în a le oferi o perspectivă a unui viitor mai luminos şi plin de speranţe.”  a transmis Primarul municipiului Turda, Tudor Ștefănie.

Sponsorii evenimentului au fost: SC Turda Salina Durgău SA, Compania de Apă Arieş Turda, Holcim România punct de lucru Turda, SC Domeniul Public S.A, Selgros România, Grupul Editorial Corint şi SC Cofetăria Dana SRL, iar parteneri în această sărbătoare a copilăriei sunt Şcoala “Ioan Opriş” Turda, Clubul Copiilor Turda şi Tour D’Art.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Marți, 9 iunie, se vor deschide porțile Ștrandului Durgău

Standul Durgau, aflat in administrarea Salinei Turda isi va deschide portile marti 9 iunie, incepand cu orele 9.00. Orarul de...

Închide