inTurda.ro

Mircea Irimie: Declarațiile fostului ministru Ioan Rus sunt regletabile și rușinoase

Mircea Irimie: Declarațiile fostului ministru Ioan Rus sunt regletabile și rușinoase

Mircea Irimie: Declarațiile fostului ministru Ioan Rus sunt regletabile și rușinoase
iunie 12
09:14 2015

Declaratiile fostului ministrului PSD Ioan Rus, prin care aduce atingere demnitatii tuturor romanilor care muncesc in strainatate, sunt cel putin regretabile si rusinoase.

Condamn in mod categoric atitudinea aroganta si jignitoare a d-lui Rus fata de milioanele de romani si familiile acestora si consider ca aceste declaratii nu sunt o greseala pardonabila ci fac dovada unei adanci mentalitati gresite, care se poate schimba doar de catre o alta generatie politica.

Demisia d-lui Rus nu este o demisie de onoare ci este o demisie rusinoasa. Ca tanar om politic, imi exprim dezaprobarea fata de afirmatiile lansate in spatiul public si fara intentia de a emite judecati de valoare, consider ca niciodata un om bogat, precum d-nul Ioan Rus, nu este indreptatit sa ocupe o pozitie de conducere in fruntea unui partid social. El nu va intelege niciodata nevoia, neajunsul si drama celor mai saraci.

Daca multi romani si-au parasit caminele si tara pentru a munci pe alte meleaguri, daca bunicii tin locul parintilor in cresterea si educarea copiilor, daca se destrama familiile celor plecati in strainatate la munca, atunci toate aceastea se intampla din cauza incapacitatii clasei politice din anii ’90 si pana astazi, de a oferi romanilor un trai decent la ei acasa.

Partiul Conservator este parte a arcului guvernamental iar familia este una dintre valorile fundamentale ale acestui partid. La temelia valorilor sale sta respectul si grija pentru familie. Orice atingere adusa acesteia este o atingere adusa doctrinei partidului, drept pentru care Partidul Conservator Cluj se dezice total de afirmatiile si atitudinea d-lui Ioan Rus.

 

Presedintele PC Cluj,

Mircea Vicentiu Irimie

Related Articles

Citește articolul precedent:
Licitație publică pentru vânzarea unui imobil teren și construcție proprietate privată a municipiului Turda

ANUNT PRIVIND ORGANIZAREA LICITATIEI PUBLICE PENTRU VANZAREA  UNUI IMOBIL TEREN SI CONSTRUCTIE PROPRIETATEA PRIVATA A MUNICIPIULUI TURDA Municipiul Turda  cu sediul in Turda,...

Închide