inTurda.ro

Pe surse: Avram Gal rămâne Viceprimar până la finalul procesului

Pe surse: Avram Gal rămâne Viceprimar până la finalul procesului

Pe surse: Avram Gal rămâne Viceprimar până la finalul procesului
iunie 23
17:46 2015

Fostul viceprimar al municipiului Câmpia Turzii,  Lojigan Dorin, a depus o cerere la Primăria Câmpia Turzii, prin care solicită repunerea sa în funcție, până miercuri(23 iunie 2015), după ce acesta a câștigat procesul în contencios administrativ, unde a reușit să anuleze acele hotărâri de Consiliului Local prin care a fost înlocuit din funcție cu actualul viceprimar.

InTurda.ro a aflat pe surse faptul ca miercuri dimineață(24 iunie 2015), Primarul municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga, va depune contestație împotriva sentinței judecătorești, astfel Avram Gal va rămâne în funcția de Viceprimar până la finalul procesului.

Este adevărat și este un lucru absolut normal dealtfel. Am declarat încă de la schimbarea mea că aceasta s-a făcut în mod ilegal de către majoritatea PSD+PC+UDMR. Ca urmare a câștigării, în primă instanță a procesului pe care l-am promovat împotriva Consiliului Local, sentința fiind exectorie, mi se pare absolut normal să mă intorc la serviciu, având în vedere că oricum, pentru această perioadă, voi fi plătit din banii contribuabililor. Tribunalul Cluj a hotărât prin Hotărârea civilă nr. 1955/05 iunie 2015, pronunțată în dosarul 6512/117/2014, anularea hotărârii de Consiliu Local prin care am fost schimbat, astfel că la acest moment eu sunt viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, domnul consilier local Gal Avram, fiind in ilegalitate. Mă întreb ce se va întâmpla cu actele semnate de către acesta în această perioadă și de la cine se vor recupera sumele achitate cu titlu de salariu sau deplasări în țară și străinătate” a transmis Dorin Lojigan, pentru infoAries.ro .

Revenim mâine cu mai multe detalii despre acest subiect.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucrări modernizare străzi – Raport informare pentru perioada 15.06.2015 – 23.06.2015

Raportat la lucrările de modernizare a străzilor de pe raza administrativ -  teritorială a Municipiului Turda, aducem la cunoştinţa publică...

Închide