inTurda.ro

ASA Cons TURDA estimează o cifră de afaceri egală cu cea de anul trecut

ASA Cons TURDA estimează o cifră de afaceri egală cu cea de anul trecut

ASA Cons TURDA estimează o cifră de afaceri egală cu cea de anul trecut
iunie 24
08:59 2015
Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, parte a grupului francez Consolis, şi-a bugetat pentru acest an afaceri la acelaşi nivel cu 2014, când a raportat vânzări totale de 64,6 mil. lei (14,6 mil. euro), cu un câştig net de aproape 3,3 mil. lei (740.000 de euro), având un număr mediu de 161 de angajaţi, conform site-ului Mi­nisterului Finanţelor.
bogdan-bulgaria„În acest an cifra de afaceri se va situa la nivelul anului 2014. Estimarea se bazează pe trendul pe care l-am sesizat până la jumătatea acestui an, dar şi pe posibilitatea realizării unor noi proiecte“, a declarat pentru Ziarul Financiar Transilvania, Bogdan Bulgaria, general manager la ASA CONS şi ASA Epitoipari Hungary.
Principalele proiecte în care compania este implicată sunt centrul comercial din Timişoara dezvoltat de grupul sud-african NEPI, extinderea fabricii de mobilă Aramis din Baia Mare, fabrica de parchet Karelia, tot din Baia Mare, un magazin Dedeman la Suceava, precum şi alte proiecte de dimensiuni mai mici. Anul trecut, ASA Cons a fost implicat în realizarea proiectului Shopping Center Târgu-Jiu, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI şi a fabricii de prelucrare a lemnului de la Reci, judeţul Covasna, a austriecilor de la Hol­zin­dus­trie Schweighofer.

Related Articles

Citește articolul precedent:
PROGRAMUL BAZINULUI DE INOT DIDACTIC in perioada vacantei de vara

Inot si agrement la prima ora a zilei !                   Program de functionare pentru public, agrement In vederea unei organizari...

Închide