inTurda.ro

PROGRAMUL BAZINULUI DE INOT DIDACTIC in perioada vacantei de vara

PROGRAMUL BAZINULUI DE INOT DIDACTIC in perioada vacantei de vara

PROGRAMUL BAZINULUI DE INOT DIDACTIC in perioada vacantei de vara
iunie 24
07:28 2015

Inot si agrement la prima ora a zilei !

                  Program de functionare pentru public, agrement

In vederea unei organizari optime a activitatii si la solicitarile clientilor privind orarul la Bazinul de Inot Didactic Turda, aflat in administrarea societatii Turda Salina Durgau S.A., va aducem la cunostinta ca in perioada 01 iulie – 30 septembrie 2015, programul de functionare va fi urmatorul:

– Luni – Vineri :   06.00 – 21.00

– Sambata – Duminica : 09.00 – 21.00 -ultima intrare ora 20,00

Instructorii Bazinului de Inot Didactic Turda organizeaza cursuri de inot in aceasta perioada , incepand de la ora 11,00 .

In perioada vacantei de vara , organizam cursuri intensive pentru copii ( in fiecare zi, de luni pana vineri).

Cererile de inscriere la cursuri de inot pentru copii ( cu incadrare pe categorii de varsta si nivel de cunoastere a inotului , incepatori , medii si avansati), precum si cereri de inscriere la cursuri de inot –adulti se depun zilnic la registratura Bazinului.

Pentru inscrieri si   informatii suplimentare privind tarifele , echipamentul necesar,etc. va rugam sa ne contactati la receptia bazinului – tel. 0364/100102 , mobil 0735195518,   adresa Str.Stadionului F.N. ( langa Stadionul municipal ), sau pe pagina de facebook a Bazinului de Inot .

Temperatura apei se situeaza intre 26 – 28 grade Celsius , apa corespunzand categoriei de folosinta a apei de imbaiere , fiind tratata chimic si mentinandu-se in parametrii microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica in vigoare.

Pentru a imbina utilul cu placutul , in timpul vacantei de vara , sa aducem un plus de sanatate , noua si copiilor nostrii , frecventand inotul !   Bazinul de inot este destinat tuturor categoriilor de varsta , fara a ne limita la organizarea cursurilor de inot, acesta nefiind utilizat numai in scopuri didactice.

Va asteptam cu drag la sport si balaceala toata vara , pentru un trup sanatos si armonios , la orice ora in timpul programului , fiind culoare libere pentru public!

Conducerea Societatii Turda Salina Durgau S.A.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Președintele CJ, Mihai Seplecan, a efectuat o vizită în teren pentru analizarea stării drumurilor judeţene

Vizită în teren pentru analizarea stării drumurilor judeţene  Marţi, 23 iunie 2015, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Mihai Seplecan, a...

Închide