inTurda.ro

Record de finanțări pentru administrația locală Câmpia Turzii

Record de finanțări pentru administrația locală Câmpia Turzii

Record de finanțări pentru administrația locală Câmpia Turzii
iunie 30
11:42 2015

Record de finanțări guvernamentale pentru administrația locală Câmpia Turzii, care în anul 2014 a reușit să atragă pentru proiectele locale suma de 3.150.000 lei (31,5 miliarde lei vechi). Viceprimarul Avram Gal a spus că această sumă este un fapt fără precedent în istoria municipiului.

In anul 2014 administratia locala Campia Turzii a stabilit un record in atragerea de fonduri externe de la Guvernul Romaniei, UE si CJ, prin proiectele initiate de programul „Ne consultam, propunem, facem!” ( proiect initat de primar Radu Hanga, administrator public Petre Pop si sustinut de viceprimar Avram Gal)… si anume 31,5 miliarde lei vechi. Acest fapt este fara precedent in administratia locala din Campia Turzii!

Proiectele sunt urmatoarele:
1. Somerii din Campia Turzii spre o noua meserie 10,8 miliarde lei Guvernul Romaniei si UE, coordonator si manager asistent proiect Petre POP ( beneficiari 280 de someri)
2. Rebilitare pod peste Aries ( cartierul LUT) ..5,44 miliarde lei
3. Rebilitare sediu Taxe si Impozite …3 miliarde lei
4.Constructie Hala Agroalimentara Piata Muresului ( piata mica) 8,5 miliarde lei..suma data de Guvernul Romaniei – coordonator de proiect Petre POP
5.Sume primite de la CJ Cluj 13,5 miliarde lei.

„Am facut putin sau mult, e de discutat. Dar un lucru cert este ca avem proiecte, nu suntem scandalagii, suntem oameni seriosi si FACEM! Investim in orasul nostru drag! Investim in oameni! Ne consultam, propunem, facem!” –  a concluzionat viceprimarul Avram Gal.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ștrandul Pelicanul se deschide astăzi, 30 iunie 2015!

Asteptarea a luat sfarsit pentru cei care au dus dorul unei bai racoroase, intr-o vara torida , strandul Pelicanul isi...

Închide