inTurda.ro

Talisman organizează un eveniment caritabil în parteneriat cu Primăria Turda

Talisman organizează un eveniment caritabil în parteneriat cu Primăria Turda

Talisman organizează un eveniment caritabil în parteneriat cu Primăria Turda
iulie 04
16:49 2015

Primăria Municipiului Turda va organiza în perioada 24-26 iulie 2015, evenimentul cultural – caritabil sub titulatura “Îngeri pentru Îngeri 2015“ în urma unui parteneriat cu Fundaţia Îngeri pentru Îngeri şi SC Expoziţii cu Tradiţii SRL.

Evenimentul face parte din turneul naţional aflat la a III- a ediţie care îşi propune sprijinirea şi strângerea de fonduri pentru rezolvarea problemelor de sănătate ale unui caz social local prin donaţiile care se vor putea efectua în urnele special destinate în acest scop.

Turneul caritabil a fost iniţiat în anul 2010 de către turdeanul Alin Oprea, leaderul formaţiei Talisman bucurându-se de un real succes în oraşele în care a poposit pe întreg teritoriul României.

În zona centrală a Municipiului Turda, locaţia aleasă de către organizatori şi parteneri, vă invităm ca în zilele dedicate unui scop nobil de ajutorare a unui copil turdean cu probleme de sănătate să participaţi la activităţile pe care le pregătim.

În cadrul evenimentului se va amenaja o zonă dedicată comerţului expoziţional care va aduce un plus de diversitate în cadrul programelor artistice şi culturale, spectacole atât din zona muzicii moderne cât şi a celei folclorice, produse de artizanat, preparate tradiţionale şi zonă de agrement.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Local a aprobat PUD-ul construcției stație de carburanți auto de pe Calea Victoriei

Consiliului Local al municipiului Turda întrunit in Ședința Ordinară la data de 30 iunie 2015, luând în dezbatere Proiectul de Hotărâre...

Închide