inTurda.ro

Lucian Nemeș: Alături de UNPR vom obține rezultate mai favorabile decât cele din 2012

Lucian Nemeș: Alături de UNPR vom obține rezultate mai favorabile decât cele din 2012

Lucian Nemeș: Alături de UNPR vom obține rezultate mai favorabile decât cele din 2012
iulie 06
12:51 2015

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat luni, 29 iunie 2015,  fuziunea prin absorbtie cu PP-DD si a aratat ca partidul pe care il conduce este un partid „al usilor deschise”.

„UNPR nu a ascuns niciodata faptul ca este un partid al usilor deschise. Toti cei care doresc sa faca politica in interes national si al patriotismului sunt bineveniti in UNPR, indiferent daca au facut politica sau nu, indiferent daca au facut parte dintr-un partid de stanga sau de dreapta”, a declarat, luni, Gabriel Oprea, la sediul UNPR.

Cele mai importante victorii obținute de UNPR prin absorbția Partidului Poporului Dan Diaconescu se fac simțite în administrația locală din județul Cluj.

Prima victorie obținută de aceștia este chiar în municipiul Turda, unde viceprimarul municipiului Turda, Lucian Nemeș, ocupa funția de președinte al PPDD astfel, prin fuziunea UNPR cu PPDD, acesta ocupa funcția de Co-Președinte UNPR Cluj.

Contactat telefonic, viceprimarul orașului Turda, Lucian Nemeș, a precizat că această fuziune este de fapt un nou început pentru toți membrii PPDD.

„Nu am participat fizic la semnarea acordului de fuziune ce a avut loc săptămâna trecută, însă consider că este cel mai oportun moment pentru PPDD. De altfel, numesc această mișcare un T0 al partidului, un nou început. Alături de UNPR vom obține rezultate mai favorabile decât cele din 2012, și aici mă refer și la alegerile locale și la cele parlamentate din 2016. UNPR a avut de câștigat extrem de mult prin această fuziune. Au câștigat în primul rând oameni cu mandate în administrațiile locale și județene și  în al doilea rând au obținut organizații de partid în toate localitățile județului, ceea ce ei nu au avut până la această înțelegere cu noi”, a declarat Lucian Nemeș pentru gazetadeCluj.ro

Trei consilieri județeni și 20 de locali ca bonus, pe lângă cei doi viceprimari menționați, UNPR se va putea lăuda cu  trei consilieri județeni și 20 de aleși locali din primăriile Clujului.

Conform gazedadecluj.ro, Axente Husar și Valentin Pop își vor pierde mandatele, după ce Curtea de Apel le-a respins recursurile în Dosarul 8696/117/2012, în care mandatele de validare ale celor doi actuali consilieri județeni au fost contestate în instanță, PPDD va numi alți doi membri de pe listele din 2012. Cei ce întră pe locurile de consilieri județeni vor reprezenta implicit UNPR.

„Am auzit de fuziune și știu prin asta că am avut dreptate când am plecat din PPDD. Știam că partidul va fi vândut ca un SRL. Această fuziune s-a făcut fără un congres consultativ ci mai degrabă ca o tranzacție comercială, dar mă rog. Cât despre pierderea mandatului meu ca și consilier județean, nu mă afectează prea tare. Nu m-am născut consilier și sper să nici nu îmi dau duhul așa. E doar o funcție și să o aibă cine o merită mai bine. Chit că s-a bănuit că eu aș avea ceva cu familia din Turda, familia Nemeș, nu e pe departe adevărat. Cu tot acest succes al PPDD-ului, măcar să își îndeplinească agenda electorală cu care s-a pornit la drum la înființarea partidului”, precizează Axente Husar.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii găzduieşte exercițiul DACIAN EAGLE 2015

    Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii găzduieşte, în perioada iulie-septembrie, exerciţiul româno-american DACIAN EAGLE 2015. La exerciţiul...

Închide