inTurda.ro

PMP Turda atrage atentia asupra administrarii defectuoase a Spitalului Municipal Turda

PMP Turda atrage atentia asupra administrarii defectuoase a Spitalului Municipal Turda

PMP Turda atrage atentia asupra administrarii defectuoase a Spitalului Municipal Turda
iulie 06
10:21 2015

Comunicat PMP Turda.

PMP Turda vine sa atraga din nou atentia asupra investitiilor facute la Spitalul Municipal Turda. Unde consideram ca managementul Spitalului Municipiul Turda cheltuie bani pe unele proiecte fara a beneficia cetatenii acestui oras, respectiv pacientii unitatii spitalicesti.

Desi toata lumea tace, PMP iese si spune lucrurilor pe nume si reaminteste managerului Spitalului si Consiliului Local ca investitiile de 2 miliarde (vechi) reprezentand doar asuprenta digitala la unul dintre lifturile spitalului, la care are acces doar personalul Spitalului, iar pacientii si vizitatorii nu beneficiaza de lift, si care nu prezinta o necesitate, atata timp cat Spitalul duce lipsa reala de achizitii in domeniul medical:

Exemple de investitii necesare:

– Instrumente, biopsie, colonoscop

– Computere tomograf

– Sistem de mamografie directa digitala si a unui ecograf multifunctional, aparat de identificare bacteriana, mult mai mult decat necesar, in conditile in care la ora actuala exista nevoia identificarii cat mai rapide si cu maxima precizie a agentilor petogeni tot mai diversificati si agresivi.

Din punctul de vedere al Partidului Miscarea Populara, consideram ca Spitalul Municipiul Turda este administrat defectos, nu exista posibilitatea ca cetatenii Municipiul Turda sa beneficieze de investigatii minime, fiind nevoiti sa se deplaseze la Clinicile din Cluj- Napoca.

Iata cateva intrebari la care PMP Turda, dar si cetatenii municipiului, asteapta un raspuns de la cei responsabili:

– Cum previzionati viitorul Spitalului Municipiul Turda pentru cetatenii din Turda?

– Este adevarat ca exista un cabinet privat in incinta Policlinicii care presteaza servicii de consultatii medicale pentru scolile de soferi si nu numai?

– In ce masura afecteaza veniturile Spitalului Municipal, datorita acestui cabinet privat?

– Ce sume s-au alocat pentru Spitalul din Turda si in ce s-a investit?

Asteptam un raspuns pentru cetatenii orasului Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă din Câmpia Turzii angajează: ŞEF SCHIMB

Firmă din Câmpia Turzii angajează: ŞEF SCHIMB Responsabilitati: - Conduce operatiunile zilnice desfasurate in depozit, specifice schimbului pe care a...

Închide