inTurda.ro

Cristian Felezeu sau Bogdan Bulgaria? Unul dintre ei va fi candidatul PNL pentru funcția de primar în 2016

Cristian Felezeu sau Bogdan Bulgaria? Unul dintre ei va fi candidatul PNL pentru funcția de primar în 2016

Cristian Felezeu sau Bogdan Bulgaria? Unul dintre ei va fi candidatul PNL pentru funcția de primar în 2016
iulie 08
08:11 2015

Cristian Felezeu sau Bogdan Bulgaria? Unul dintre ei va fi candidatul PNL pentru funcția de primar în 2016, asta au anunțat cei doi co-Președinți ai PNL Turda, Tudor Ștefănie și Eugen Felezeu, în ultima conferință de presă.

Cei doi sunt propunerile noului PNL Turda pentru a-l succeda pe Tudor Ștefănie în funcția de primar. Ambii sunt candidați tineri, care pot garanta un suflu nou pentru managementul public al municipiului nostru și asta i-a determinat pe membrii PNL Turda să îi propună ca posibili candidați. Numele final va fi stabilit până la începutul anului 2016 printr-un sondaj intern pe care PNL Turda îl va realiza.

Cristian Felezeu ocupă în prezent funcția de consilier local din partea PNL, fiind unul dintre cei mai activi consilieri din actualul Consiliu Local Turda, și are ca background profesional cunoștințe din domeniul instalațiilor, conducând propria societate comercială specializată în instalații de apă și gaz. Bogdan Bugaria este director general al ASA Cons Romania & ASA Epitoipari Hungary (CONSOLIS group România-Ungaria).

Printre prioritățile enumerate de amândoi candidații la funcția de primar se află și relansarea economico-industrială a orașului, dezvoltarea infrastructurii și continuarea accentului pus de administrația Ștefănie pe turism. Ambii candidați au spus că administrația locală turdeană va trebui să se axeze în perioada 2016-2020 pe industrie, Cristian Felezeu menționând despre un mega-proiect pe care l-a gândit deja, pentru relansarea platformei industriale din zona Casirom.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Raport informare lucrări de modernizare şi reparaţii străzi din Municipiul Turda

Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Turda aduce la cunoştinţa publică următoarele: În privinţa lucrărilor de modernizare a străzilor de...

Închide