inTurda.ro

inTurda.ro a realizat un VIDEO de promovare a municipiului Turda

inTurda.ro a realizat un VIDEO de promovare a municipiului Turda

inTurda.ro a realizat un VIDEO de promovare a municipiului Turda
iulie 09
18:25 2015

Prin intermediul portalului inTurda.ro promovăm lucrurile pozitive din zona Turzii-Câmpia Turzii iar unul dintre scopurile noastre este să contribuim la dezvoltarea „brandului” Turda. În acest scop am realizat și un material VIDEO de promovare a principalelor obiective turistice din Turda.

Vă invităm să vizualizați mai jos scenele filmate la Salina Turda, Cheile Turzii, Castrul Roman Potaissa, Centrul SPA Potaissa, Muzeul de Istorie, Mormântul lui Mihai Viteazul și Bazinul de Înot.

Mulțumim partenerilor noștri de la www.reportajerusu.com pentru colaborarea în realizarea acestui VIDEO. Împreună am reușit să facem un videoclip de promovare a Turzii complex și de calitate.

__________________________________________

inTurda.ro consideră că informația pozitivă este utilă și constructivă, ea duce la formarea unei gândiri pozitive și a unui stil de viață pozitiv. Scopul nostru este să publicăm cât mai multe informații constructive. Încercăm în permanență să scoatem în evidență lucrurile frumoase din Turda. Prezentăm informații de interes local din domeniile administrativ, cultură, sport, ong, social, economic, extern, lifestyle și divertisment, și promovăm articole despre valori locale: oameni, realizări, obiective turistice, aspecte unice care ne diferențiază de alte orașe.

Pentru ca informația să ajungă și la cititorii străini, inTurda.ro a hotărât să fie primul site de știri locale care traduce articolele importante în limbile engleză și maghiară.

Deși suntem noi pe piața media turdeană, topul audienței locale pe luna iunie 2015, ne-a găsit pe un onorabil loc 2. Credem că acest lucru se datorează faptului că turdenii apreciază și ei informația pozitivă, iar asta ne bucură!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă din Turda angajează muncitori necalificaţi în domeniul tâmplăriei PVC

Firmă din Turda angajează: Muncitori necalificaţi  în domeniul tâmplăriei PVC, cu posibilitate de şcolarizare la firmă.   Persoanele interesate pot...

Închide