inTurda.ro

VIDEO: Flaviu Sâsâeac și Horațiu Gal au prezentat transferurile Potaissei Turda

VIDEO: Flaviu Sâsâeac și Horațiu Gal au prezentat transferurile Potaissei Turda

VIDEO: Flaviu Sâsâeac și Horațiu Gal au prezentat transferurile Potaissei Turda
iulie 09
10:50 2015

Astăzi, 9 iulie 2015, președintele Clubului de Handbal Potaissa Turda, Flaviu Sasaeac, împreună cu antrenorul principal, Horațiu Gal, au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat transferurile făcute în acestă pauză dintre sezoane, cât și obiectivul echipei pentru anul 2015-2016.

”Discutam despre inceperea unui nou sezon, un sezon care vine dupa locul 4, al doilea an in care am terminat intre primele 4 echipe din Romania. S-a schimbat anul acesta un ciclu de jucatori care au facut performanta la Turda, au fost 4 ani in care ne-am dus sus de tot si am culminat cu participarea in cupele europene si medalia de bronz, lucru foarte important pentru activitatea noastra.” a transmis Flaviu Sasaeac.

In acest moment au plecat de la Turda: Claudiu Dediu (Targu Jiu), Razvan Szopka (Ploiesti), Flavius Campan (dinamo), Fazakas Levente (Cluj), Alisie si Rogoz (Satu Mare) si Michal Urban s-a reintors la fosta echipa in Slovacia.

In locul celor plecati au venit la echipa: Peter Pallag (Portar, vezi foto) care a participat constant in Cupele Europene si este al 3-peter pallaglea portar al echipei nationale a Ungariei. Langa Pavel Razvan, extrema stanga, a revenit la Turda, Cristian Suciu. In centru a venit Ionut Rotaru  (Bacau) si Silvian Amihaiesi (Oradea.) Pe partea dreapta s-a transferat sa il ajute pe Adomnicai, Grigorie Valisei – inter drepta. O noua extrema dreapta, Marius Bondar(Bacau)Mikhail Niazhura (Belarus) a venit sa il ajute pe Nenad Savici pe pozita de pivot.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Copăceni zona 2 (sud).

  Anunț întrerupere furnizare apă potabilă Comunicat în: 09.07.2015   Compania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în...

Închide