inTurda.ro

Oportunitate de relații comerciale cu China, pentru producătorii locali

Oportunitate de relații comerciale cu China, pentru producătorii locali

Oportunitate de relații comerciale cu China, pentru producătorii locali
iulie 10
11:41 2015

Ca urmare a două misiuni economice româneşti ce au avut loc în China, Beijing şi Tianjin în luna mai 2015, cu susţinerea Ministerului Economiei prin Ambasada României de acolo, echipa Avangarde a reuşit să aducă în România o Delegaţie Oficială constituită din 3 corporaţii chineze interesate de relaţii comerciale cu România.

Chinezii vor sosi în România la începutul lunii august 2015 cu intenţia de a cumpăra cantităţi mari de produse româneşti, dar să şi discute despre posibilităţile de investiţii în domeniul de interes.

Organizatorii au trimis Primăriei Municipiului Turda o informare privind această misiune, cu solicitarea de a anunța producătorii locali despre această oportunitate.

Producătorii interesați de vânzarea mărfurilor dintre cele dorite de chinezi, au posibilitatea de a încheia contracte cu aceștia.

Cele 3 corporații din China sunt interesate să cumpere în mod special ulei de floarea soarelui, organe de vită şi carcase, grâu, miere şi plante medicinale.

De asemenea, chinezii sunt interesați de parteneriate prin care să importe în România, în special către administrațiile locale, sisteme de iluminat stradal cu led-uri cu consum redus, fără să fie nevoie de investiţie din partea autorităților locale.

Relaţii suplimentare despre aceaste oportunități se pot obţine, nu mai târziu de 15 iulie 2015, dată până la care se va face lista oficială cu reprezentanţii români ce doresc să se întâlnească cu cei chinezi, de la Adriana Radu, G.M. Grupul AVANGARDE, telefon 021.335.30.20.

sursa foto: capital.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
CAA: S-a semnat contractul de furnizare „Dotări suplimentare vehicule operaţionale”

Compania de Apă Arieș a semnat, în 29.06.2015, contractul de furnizare „Dotări suplimentare vehicule operaţionale”cu firma SC LEADER ECO SRL....

Închide