inTurda.ro

Cluj.com organizează excursii la Salina Turda de două ori pe săptămână!

Cluj.com organizează excursii la Salina Turda de două ori pe săptămână!

Cluj.com organizează excursii la Salina Turda de două ori pe săptămână!
iulie 14
10:29 2015

Cluj.com organizează excursii la Salina Turda de două ori pe săptămână! Asociatia Clujul Vazut Altfel – Cluj.com – devine astfel primul operator care oferă potențialilor turiști din Cluj-Napoca ocazia de a vizita Salina Turda într-un tur de jumătate de zi. Excursiile au loc în fiecare săptămână miercuri și sâmbătă, iar ghidajul se va face în limba engleză!

Va invitam sa descoperiti unul dintre cele mai apreciate si vizitate obiective turistice din judetul Cluj! Amenajarile moderne, istoria acestui loc, spatiile de recreere din interior si aspectul impresionant fac din aceasta salina un punct de atractie demn de luat in calcul. – așa sună mesajul de promovare de pe Cluj.com

Program:

09:30 – Pornire din Cluj-Napoca
10:30 – Vizita Salina Turda
13:00 – retur Cluj-Napoca

Pret:
– 65 lei/persoana
– 35 lei pentru copii cu varste intre 4 si 12 ani
– gratuit pentru copii sub 4 ani
– detinatorii de City Card dispun de o reducere de 20%

Pretul include:
-transport
-ghid turistic
-intrare la Salina Turda

Informaţii suplimentare: office@cluj.com , 0264.546789
Inscrierile se fac prin achitarea integrala a excursiei la  Cafe Info Point Cluj.com – in incinta Hotel Agape str. Iuliu Maniu nr. 6, colt cu str. Bolyai Janos,  L-V: 9:00 – 21:00 s-au prin plata online.

Excursia Cluj-Salina Turda se poate organiza si la cerere, pentru grupuri de peste 10 persoane.
Persoanele sub 14 ani trebuie sa fie insotite de un adult.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Clujul Vazut Altfel – Cluj.com si Cluj Guided Tours si este parte a unui proiect ce are ca scop explorarea si promovarea valorilor culturale, turistice si naturale atat ale judetului Cluj, cat si ale imprejurimilor acestuia, precum si implicarea comunitatii clujene in acest demers, intr-un mod activ.

Related Articles