inTurda.ro

Potaissa Turda a început pregătirile pentru noul sezon având obiective mari

Potaissa Turda a început pregătirile pentru noul sezon având obiective mari

Potaissa Turda a început pregătirile pentru noul sezon având obiective mari
iulie 14
08:44 2015

Potaissa Turda a început pregătirile pentru noul sezon având obiective mari. Președintele Flaviu Sâsâeac a afirmat că dacă se gândește strict la posibilitățile financiare își dorește ca echipa să prindă din nou un loc în play-off la finalul sezonului, însă nu vrea să se limiteze aici în ceea ce privește așteptările: dorește și visează ca Potaissa Turda să obțină iar un loc între primele echipe din Liga Națională!

Lotul s-a reunit ieri, 13 iulie 2015, la un antrenament în aer liber desfășurat la baza sportivă MBS și în pădurea din spatele Lacului Tarzan, zona băi sărate. Echipa arată foarte bine, jucătorii noi reușind să aducă o prospețime cel puțin la imaginea de ansamblu. Antrenorul Horațiu Gal crede că aceștia vor face o diferență și în jocul echipei, unii fiind jucători cu experiență mare, alții fiind tineri dornici să-și dovedească abilitățile și să obțină performanțe.

Înainte ca noul sezon oficial să înceapă, Potaissa Turda va avea multe jocuri de pregătire iar oficialii turdeni au programat deja un turneu de pregătire în Ungaria.

Mai jos vă invităm să vizualizați un album foto realizat la primul antrenament de Mircea Roșca, Action Foto:

Primul antrenament, cu ocazia reunirii lotului pentru sezonul 2015-2016, la Baza Sportiva MBS din Turda, lunii, 13 iulie…

Posted by ACS Potaissa Turda on Monday, July 13, 2015

 

Foto sus: Gelu Florea, TurdaNews.

Related Articles

Citește articolul precedent:
De’Longhi face astăzi angajări la Turda!

De'Longhi face astăzi angajări la Turda De'Longhi Organizeaza astăzi, 14.07.2015, la sediul Primariei din Turda, intre orele 09:00- 16:00, interviuri in vederea...

Închide