inTurda.ro

Concurs de fotografie “Descoperă Turda, Oraşul Salinei”

Concurs de fotografie “Descoperă Turda, Oraşul Salinei”

Concurs de fotografie “Descoperă Turda, Oraşul Salinei”
iulie 18
10:55 2015

 Lansăm public o nouă iniţiativă a Primăriei Municipiului Turda, o invitaţie adresată cetăţenilor turdeni care împărtăşesc o pasiune comună – aceea a artei fotografice.

     Privit ca parte integrantă în cadrul programelor ce se vor desfăşura în perioada 28-30 august 2015, cu prilejul ediţiei a XV-a a Zilelor Municipiului Turda, concursul de fotografie îşi propune să promoveze Municipiului Turda ca oraş turistic prin prezentarea unor lucrări de fotografie realizate de către locuitorii Turzii, care să transmită emoţia locului, a oamenilor şi a comunităţii, prin imagini ce nu pot fi transpuse în cuvinte.

     În acest sens, vă invităm ca până la data de 10 august anul curent, să realizaţi un număr de 3-5 fotografii reprezentative cu Municipiului Turda, pentru a putea participa la concursul desfăşurat sub sloganul:Descoperă Turda, Oraşul Salinei”.

     Pentru ca finalitatea Concursului de fotografie să se realizeze imaginile surprinse vor fi expediate pe adresa de email consilier.andreea@yahoo.com, cu menţiunea ”Concurs de fotografie: Descoperă Turda, Oraşul Salinei”, iar ulterior fotografiile primite vor putea fi votate pe pagina de Facebook a Domnului Primar Tudor Ştefănie respectiv a Primăriei Municipiului Turda, urmând ca cele care primesc cele mai multe likeuri să fie premiate în cadrul festiv.

     De asemenea, toate fotografiile participante la acest concurs vor fi expuse şi vor putea fi admirate cu ocazia Zilelor Municipiului Turda din acest an.

     Mult succes tuturor participanţilor!

               Primăria Municipiului Turda

                 Primar,

                Tudor Ştefănie

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avertizare meteorologică cod galben pentru intervalul 18-20 iulie 2015

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj transmite o atenţionare meteorologică de caniculă şi disconfort termic accentuat începând de mâine, 18 iulie...

Închide