inTurda.ro

Mircea Irimie: LA MULȚI ANI Aitonenilor și tuturor celor care iubesc ” SATUL ROMÂNESC”

Mircea Irimie: LA MULȚI ANI Aitonenilor și tuturor celor care iubesc ” SATUL ROMÂNESC”

Mircea Irimie: LA MULȚI ANI Aitonenilor și tuturor celor care iubesc ” SATUL ROMÂNESC”
iulie 20
12:45 2015

Duminică, 19 iulie 2015,  au avut loc Zilele Comunei Aiton. Pe scena sărbătorii au urcat Oana Vențel, Iulia Bucur, Adrian Socaciu, Mădălina Mârza, Mariana Morcan, Nicolae Bondoi, acompaniați de orchestra profesionistă Cununa Transilvană, a  Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj (C.J.C.T.C), Datina Turdeană, Aitoneana și Rapsodia Someșeană din Cluj-Napoca.

Programul festiv a început cu o slujbă religioasă, apoi au urmat depuneri de coroane la Monumentul Eroilor, după care masa festivă, primirea invitaților și premierea ”Cuplurilor de aur” la 50 de ani de căsătorie.

La eveniment a fost prezent și Co-Președintele ALDE Cluj, Deputat Irimie Mircea care a transmis pe pagina Oficiala de Facebook urmatorul mesaj:


VEȘNICIA S-A NĂSCUT LA SAT .
ATMOSFERA DE MARE SĂRBĂTOARE ÎN COMUNA AITON SUSȚINUTĂ DE TÂNĂRĂ ȘI TALENTATA SOLISTA OANA VENTEL ȘI DE RENUMIȚI INTERPREȚI PRECUM MARIANA MORCAN , IULIA BUCUR , ADRIAN SOCACIU , MADALINA MARIA ȘI NICOLAS BANDOIU , SUSȚINUȚI DE ORCHESTRA ” CUNUNA TRANSILVANA” .
FELICITĂRI DOMNULUI PRIMAR AL COMUNEI AITON , NICOLAE FAGADAR , PENTRU CALITATEA EXTRAORDINARA A EVENIMENTULUI ȘI PENTRU FAPTUL CA , CHIAR ȘI CU RESURSE FINANCIARE REDUSE NU ABANDONEAZĂ NICIODATĂ MISIUNEA DE A PROMOVA VALORILE TRADIȚIONALE ȘI DE A PUNE ÎN VALOARE POTENȚIALUL COMUNEI .
UNII DINTRE NOI AM TRĂIT ÎN COPILĂRIA NOASTRĂ VACANTELE LA SAT , UNII DOAR AM AUZIT SAU AM VISAT . DAR ÎN MOD CATEGORIC ÎN TOATĂ FIINȚĂ NOASTRĂ CEVA NE LEAGĂ PENTRU TOTDEAUNA CU MEDIUL RURAL .
LA MULȚI ANI AITONENILOR ȘI RADENILOR ȘI TUTUROR CELOR CARE IUBESC ” SATUL ROMANESC ” !!!!!

zilele comunei aiton

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesajul Primarului Tudor Ştefănie pentru cei care poartă numele Sfântului Ilie

Rămas în istoria Bisericii Ortodoxe Române ca exemplu al credinţei şi curajului demn de urmat, Sfântul Mare Proroc Ilie preamărit...

Închide