inTurda.ro

Trupa Compact filmează astăzi la Câmpia Turzii alături de TVR

Trupa Compact filmează astăzi la Câmpia Turzii alături de TVR

Trupa Compact filmează astăzi la Câmpia Turzii alături de TVR
iulie 23
07:34 2015

Trupa Compact a luat fiinta in 1977, la Cluj, insa a intrat in atentia publicului abia in 1981, an in care si-a gasit identitatea muzicala datorita cooptarii lui Paul Ciuci – solist, chitarist si compozitor. A fost un inceput de drum, compozitiile lui Paul Ciuci s-au facut remarcate rapid datorita stilului si timbrului aparte, iar in scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute si iubite formatii rock din Romania .

       In 1983 este lansat primul mare succes al formatiei, “Fata din vis”, care aduce notorietatea acesteia. Doi ani mai tarziu, “Fata din vis” – melodie care va deveni ulterior hitul multor generatii – apare pe primul album propriu al trupei, caruia ii da si titlul.

Astazi de la ora 10:00 formatia Compact filmeaza 4 piese impreuna cu cei de la TVR 1 in Parcul Central.Va invitam cu drag pentru a fi alaturi de oamenii nostri dragi care iubesc Campia Turzii si de fiecare data se intorc cu placere in locul unde s-au nascut si au copilarit!”, a transmis Viceprimarul municipiului Câmpia Turzi, Avram Gal.

Related Articles

Citește articolul precedent:
România U21, prima victorie la Mondial !

Echipa nationala de tineret a reusit sa se impuna in fata Qatarului la Campionatul Mondial din Brazilia, scor 32-31, dupa...

Închide