inTurda.ro

VIDEO: Daniel Constantin alaturi de Mircea Irimie la Sediul ALDE Turda.

VIDEO: Daniel Constantin alaturi de Mircea Irimie la Sediul ALDE Turda.

VIDEO: Daniel Constantin alaturi de Mircea Irimie la Sediul ALDE Turda.
iulie 23
13:13 2015

Astazi, 23 iulie 2015,  Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, s-a oprit astăzi la Turda în vederea promovării Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală și înregistrării de noi membri.

Prima oprire a fost la Stațiunea de Cercetare Agricolă urmata de vizitarea Colegiului Emil Negruțiu. Deasemenea, reprezentații Stațiunei de Cercetare Agricolă i-au arătat domnului Ministru și unele plantații de grâu și soia.

Crama ”La Salina” a fost locul în care toți însoțitorii ministrului s-au putut răcorii și admira un peisaj mirific.

Ultima oprire a fost la Sediul ALDE Turda, unde la invitația domnului Mircea Irimie, Președintele ALDE Turda, Co-Președintele ALDE România a ”inaugurat” sediul ALDE Turda.

Domnule Irimie, mulțumesc pentru invitație, sigur că nu puteam să trec prin Turda și să nu vizitez Sediul ALDE. Am o mare speranță legata de Cluj, cred ca ALDE aici are foarte multe lucruri de spus. Principalul motiv pentru care ma aflu in Turda, in judetul Cluj pentru 2 zile, este acela de a arata oamenilor ce am facut pana acum, si ce vrem sa facem in continuare.” a declarat Daniel Constantin, la Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi care este programul evenimentului “Îngeri pentru Îngeri“

Talisman Tour 2015 prezintă desfăşurătorul evenimentului caritabil “Îngeri pentru Îngeri” pentru cele trei zile de spectacol din centrul pietonal al...

Închide