inTurda.ro

PND Cluj are 2 consilieri locali turdeni în comitetul de inițiativă

PND Cluj are 2 consilieri locali turdeni în comitetul de inițiativă

PND Cluj are 2 consilieri locali turdeni în comitetul de inițiativă
august 05
13:58 2015

PND Cluj are 2 consilieri locali turdeni în comitetul de inițiativă! Primul este Lucian Varo (fost PPDD, actualmente consilier independent), care și-a anunțat cu mai mult timp în urmă trecerea în tabăra PND.

Pe lângă acesta și doamna Dobra Mariana a trecut la PND, urmându-și colegul de echipă pe aceeași axă PPDD – consilier independent – PND.

Lucian Varo a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Astazi am participat la sedinta Comitetului de Initiativa din judetul Cluj al Partidului National Democrat. Prin Hotararea nr. 21 P din data de 08.06.2015, pronuntata de Tribunalul Bucuresti, Sectia a IV a Civila, s-a dispus inregistrarea Partidului National Democrat. La Cluj s-a constituit Comitetul de Initiativa pe judet, al carui scop principal este coordonarea si organizarea Partidului National Democrat in toate unitatile administrativ-teritoriale din judetul Cluj. In perioada urmatoare se vor constitui Comitete Locale de Initiativa in fiecare unitate administrativ-teritoriala din judet, iar cand numarul de membri va fi suficient se vor convoca Adunarile Generale a Membrilor pentru alegerea Organizatiilor Locale si in cele din urma a Organizatiei Judetene.”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi aici care sunt sporurile reintroduse pentru bugetari, din anul 2016!

Noua Lege a salarizării va aduce venituri mai mari pentru bugetari. Proiectul la care se lucrează în acest moment prevede...

Închide