inTurda.ro

SONDAJ: Cine ai vrea sa conducă Turda în perioada 2016-2020?

SONDAJ: Cine ai vrea sa conducă Turda în perioada 2016-2020?

SONDAJ: Cine ai vrea sa conducă Turda în perioada 2016-2020?
august 14
10:22 2015

Anul viitor (2016), în luna iunie o să ne alegem din nou Primarul și Consiliul Local. Cine ai vrea să conducă Turda în perioada 2016-2020? Cui ai încredința un mandat de Primar? Ce partid sau ce candidați ai alege să votezi pentru noul Consiliu Local turdean?

Redacția inTurda.ro sondează opinia publică în acest sens, din inițiativă proprie. Sondajul NU este comandat de nici un candidat sau partid politic. Chiar dacă NU toate persoanele / partidele cuprinse în sondajul nostru și-au exprimat intenția de a candida, inTurda.ro a dorit să cuprindă cât mai multe nume și variante pentru dvs., cetățenii Turzii, astfel încât fiecare să puteți alege după preferință.

Au fost incluși în sondaj politicienii locali mai activi în spațiul public și cei care sunt președinții partidelor politice de la nivel local. De asemenea, am inclus în sondajul pentru Consiliul Local atât cele mai cunoscute partide politice locale cât și noutățile sau partidele mai mici, fără pretenția de a avea o listă exhaustivă. În cazul în care persoana / partidul cu care ați dori să votați nu se regăsește în lista noastră predefinită, am inclus în sondaj varianta „Altele”, unde puteți să introduceți numele persoanei sau al partidului politic cu care ați dori să votați.

Perioada de derulare a sondajului de opinie este de 3 săptămâni: 14 august – 4 septembrie 2015!

IMPORTANT: Pentru evitarea votului multiplu și pentru un rezultat cât mai fidel realității, prezentul sondaj se poate completa O SINGURA DATĂ de pe un calculator, telefon, tabletă, sau alt dispozitiv!

SONDAJ TURDA AUGUST 2015

Related Articles

Citește articolul precedent:
ClujToday.ro: Castrul roman ar putea deveni polul turistic al Turzii

Castrul roman din Turda ar putea deveni una dintre principalele atracții turistice ale acestei zone din Transilvania. Fortificația adăpostea odinioară...

Închide