inTurda.ro

Aurel Tămaș și Sava Negreanu Brudașcu – capi de afiș la Ziua Folclorului din cadrul ZMT 2015!

Aurel Tămaș și Sava Negreanu Brudașcu – capi de afiș la Ziua Folclorului din cadrul ZMT 2015!

Aurel Tămaș și Sava Negreanu Brudașcu – capi de afiș la Ziua Folclorului din cadrul ZMT 2015!
august 21
12:15 2015

Aurel Tămaș și Sava Negreanu Brudașcu, împreună cu orchestrele lor, vor cânta la Zilele Municipiului Turda în cadrul zilei dedicate folclorului românesc.

Desfăşurată sub sloganul: „Sărbătoare în oraşul Salinei”, cea de-a XV-a ediţie a Zilelor Municipiului Turda, va debuta cu seara folclorului românesc, în ideea promovării tradiţiei locale şi naţionale. În seara zilei de 28 August 2015, la scena care va fi amenajată în Centrul pietonal al Municipiului Turda, vor încânta publicul artiști locali dar nu numai!

Sava Negreanu Brudașcu și orchestra, vor cânta începând cu ora 20:00!

Sava Negreanu Brudașcu este o cunoscută interpretă de muzică populară ardelenească cu un repertoriu special, apreciat pentru cântecele încărcate de patriotism („Doamne ocrotește-i pe români”, “Noi suntem români”, ș.a.).

Aurel TĂMAȘ intră pe scenă împreună cu orchestra, la ora 21:00!

Aurel Tămaș este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din România, s-a născut pe 16 aprilie 1961 și a copilărit pe meleaguri ardelene la Borșa, în județul Cluj. Cariera lui de succes este premiată pe măsură: două discuri de aur și unul de platina fac din Aurel Tămaș un artist complet.

Alături de artiștii menționați mai sus vor cânta și artiștii locali: Oana Venţel, Lorena Hideg, Nicoleta Hădărean, Maria Lazea, Cristina Chiper, Crina Prața și Lucia Potra.

Spectacolul va fi completat de dansuri tradiționale cu participarea Ansamblului „Datina Turdenă” a Casei Municipale de Cultură Turda.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Precizări cu privire la o posibilă rampă de depozitare a deşeurilor menajere în extravilanul Municipiului Turda

COMUNICAT: În urma articolelor apărute cu privire la o viitoare rampă de depozitare a deşeurilor menajere în extravilanul Municipiului Turda,...

Închide