inTurda.ro

Câştigătorii concursului de fotografie „Descoperă Turda, oraşul Salinei”

Câştigătorii concursului de fotografie „Descoperă Turda, oraşul Salinei”

Câştigătorii concursului de fotografie „Descoperă Turda, oraşul Salinei”
august 25
19:19 2015

 Elisa Piltu şi Andrei Păcurar sunt câştigătorii concursului de fotografie intitulat „Descoperă Turda, oraşul Salinei”. 

     Cei doi participanţi au primit un număr impresionant de voturi prin intermediul paginii de Facebook a Primăriei Municipiului Turda şi a domnului Primar Tudor Ştefănie, pentru imaginile suprinse în Turda,

     Pe această cale mulţumim tuturor participanţilor pentru fotografiile trimise şi îi invităm să îşi fructifice pasiunea artei fotografice în continuare, întrucât ne dorim ca acest concurs să devină o tradiţie anuală în preajma fiecărei ediţii a Zilelor Municipiului Turda.

     O felicităm atât pe Elisa Piltu care a cumulat 536 like-uri pentru cadrul surprins cu clădirile centrale ale Turzii, cât şi pe Andrei Păcurar pentru imaginea de ansambul a Cheilor Turzii care a adunat un total de 489 like-uri.

    Cei doi vor fi premiaţi şi felicitaţi de către domnul Primar Tudor Ştefănie în calitate de reprezentant al Primăriei Municipiului Turda alături de Directorul General al SC Turda Salina Durgău SA doamna Simona – Maria Baciu, în cadrul festiv organizat mâine în Sala de Şedinţe a Primăriei Municipiului Turda.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lansare ”TREKS TURDA” – Inovaţie tehnologică

Primăria Municipiului Turda reprezentată prin domnul Primar Tudor Ştefănie are deosebita plăcere de a lansa aplicaţia TREKS TURDA, miercuri, în...

Închide