inTurda.ro

Foto/Video: Lansarea aplicației TREKS TURDA care este disponibilă pe IOS și Android

Foto/Video: Lansarea aplicației TREKS TURDA care este disponibilă pe IOS și Android

Foto/Video: Lansarea aplicației TREKS TURDA care este disponibilă pe IOS și Android
august 26
14:17 2015

     Astăzi, 26 august 2015, la Primăria Municipiului Turda, a avut loc lansarea oficială a aplicației ”TREKS TURDA”

     Aplicaţia TREKS TURDA va ajuta călătorii să descopere punctele turistice importante din Municipiul Turda şi să îşi optimizeze traseul turistic, fiind concepută din dorinţa de a pune în valoare obiectivele de atracţie ale oraşului nostru.

     Pentru început toate acestea sunt prezentate în limba engleză însă, în timp, ne propunem ca limbile română, franceză, germană, italiană, spaniolă şi maghiară să figureze în cuprinsul aplicaţiei TREKS TURDA, pentru ca prin aceasta să putem ridica Municipiul Turda la rangul marilor oraşe europene!

Astazi lansam o aplicatie care are menirea ca municpiul Turda sa rasune din punct de vedere tehnologic, la fel ca si marele orase din tara. Aplicatia despre care vorbim va ajuta pe cei care calatoresc prin Turda sa descopere tot ceea ce inseamna puncte turistice. Ca sa ajungem la acest moment, au fost nevoie de cativa pasi foarte importanti care s-au realizat aici la Turda, in primul rand sa nu uitam, totul pleaca de la un obiectiv de referinta internationala astazi, respectiv Salina Turda, care a atras pana acum peste 2,5 milioane de turisti.” a declarat Tudor Ștefănie.

treks turda treks turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Spectacole ZMT15: Grimus & Șuie Paparude, duminică, 30 august 2015

În cadrul Zilelor Municipiului Turda, vor concerta duminică, 30 august 2015, formațiile Grimus și Șuie Paparude. GRIMUS este o formație de...

Închide