inTurda.ro

Partidul Miscarea Populara Turda lanseaza proiectul “Tineri pentru Turda”

Partidul Miscarea Populara Turda lanseaza proiectul “Tineri pentru Turda”

Partidul Miscarea Populara Turda lanseaza proiectul “Tineri pentru Turda”
august 26
12:14 2015

Partidul Miscarea Populara Turda lanseaza proiectul “Tineri pentru Turda”, un proiect menit să promoveze tinerii în vederea alegerilor din 2016.

Proiectul „Tineri pentru Turda”, este un proiect interactiv de construire a unei cariere politice şi a unui nou standard de transpareţă în selecţia şi promovarea candidaţilor PMP în 2016, un proiect care pune accent pe meritocraţie. El se adreseaza tuturor tinerilor din mun.Turda si zonele limitrofe, cu vârsta între 22 şi 35 de ani şi porneşte de la ideea că implicarea tinerilor în societate devine, tot mai mult, o necesitate pentru societatea turdeana.

Prin acest proiect se oferă o şansă tinerilor să dovedească faptul că sunt valoroşi şi reprezintă o resursă reală a societatii noastre. De altfel, acesta este şi unul dintre obiectivele principale ale proiectului, iar scopul implementării sale este de a arăta că este nevoie de oameni valorosi în viaţa social – politică, iar tineri competenţi pot avea, prin acest proiect, o oportunitate de dezvoltare personală.

Prin „Tineri pentru Turda” se aduce în prim plan individul, tânărul pasionat de politică, fie din cadrul PMP sau din societatea civilă, liderul interesat de evoluţia comunităţii în care trăieşte şi de propria sa dezvoltare profesională. Tinerii care se vor înscrie în proiect vor intra într-un proces de pregătire şi selecţie, urmând ca cei mai merituoşi dintre ei să fie susţinuţi pentru a accede pe listele PMP Turda pentru alegerile din 2016.

  Presedinte PMP Turda

        Adrian Nap

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat CRD: Tineri informați, cetățeni activi

        Comunicat CRD: Tineri informați, cetățeni activi Tinerii implicați în proiectul „Cetățenie Activă prin Participarea Tinerilor”, derulat...

Închide