inTurda.ro

CAA: Contoarele cu citire la distanță – o investiție de 14 milioane de lei din fonduri europene

CAA: Contoarele cu citire la distanță – o investiție de 14 milioane de lei din fonduri europene

CAA: Contoarele cu citire la distanță – o investiție de 14 milioane de lei din fonduri europene
septembrie 01
08:40 2015

Investiția pe care Compania de Apă ARIEȘ Turda o face pentru achiziționarea contoarelor cu transmisie radio ( contoare cu citire la distanță) este, cu siguranță, una avantajoasă, atât pentru cetățeni, cât și pentru companie. Are o valoare totală de: 14.487.236,91 lei și lucrările vor dura 6 luni. Contractul „ Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” a demarat în 8 iulie 2015 și a fost semnat cu firma ELSACO din Botoșani. Echipele firmei botoșănene sunt asistate tehnic de specialiștii Companiei de Apă ARIEȘ.caa cititoare la distanta

Clienții CAA nu plătesc nimic, iar ÎNLOCUIREA contoarelor vechi de branșament cu contoare cu citire la distanță, reduce costurile de deplasare pentru citirea fizică a contoarelor și furnizează date corecte, fără erori. Lucrările de montare a contoarelor cu citire de la distanță, presupun și înlocuirea robinetului situat în amonte de contorul de branșament, motiv pentru care este obligatorie și necesară întreruperea furnizării apei, pentru a face posibilă înlocuirea întregului ansamblu.

Contoarele sunt prevăzute cu module radio, care permit citirea consumurilor de la o distanță de maxim 200 de metri. Astfel, consumul înregistrat poate fi citit cu regularitate, chiar și atunci când angajații nu au acces la contor, iar facturarea se poate face pe baza consumului real, nu pe cel estimat. Mai mult, înregistrările sunt stocate în baze de date, așadar pot fi aflate cu ușurință valorile din orice moment și depistate consumurile neobișnuit de mari, care ascund eventuale defecte ale rețelelor interioare. Se montează la utilizatorii casnici, asociații de proprietari și agenți economici din arealul de deservire al CAA ( muncipiile Turda și Câmpia Turzii și localitățile/satele: Mihai Viteazu, Cornești, Cheia, Bogata, Sândulești, Copăceni, Luna, Viișoara, Urca și Gligorești).

Compania de Apă își informează clienții înainte cu 48 de ore, prin notificări scrise distribuite cetățenilor și prin anunțuri în presa locală, pe site-ul propriu (accesați: www.caaries.ro) și rețelele de socializare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
31 August – Ziua Limbii Române

 Reprezentând fundamentul identităţii naţionale importanţa LIMBII ROMÂNE nu trebuie uitată. De 4 ani de zile, cu începere din 2011, ziua...

Închide