inTurda.ro

Avram Gal, mesaj la inceput de an scolar

Avram Gal, mesaj la inceput de an scolar

Avram Gal, mesaj la inceput de an scolar
septembrie 14
09:41 2015

Dragi copii şi părinţi, stimati profesori!

Astăzi este un moment deosebit, un moment încărcat de emoţii atât pentru copii, cât şi pentru profesori, este momentul în care după o binemeritată vacanţă se aude din nou sunetul clopoţelului pe holul şcolii. O parte dintre voi visaţi să trăiţi într-o eternă vacanţă, lipsiţi de griji, de efortul de a învăţa sau de a suporta sâcâielile profesorilor, o altă parte aşteaptă cu nerăbdare şi plăcere noul an şcolar.

Dragi elevi, există lucruri mai importante în viaţa voastră decât şcoala, însă trebuie să înţelegeţi că este necesar, ca şcoala să fie principala voastră preocupare. Dacă învăţaţi, daţi sens eforturilor părinţilor şi profesorilor voştri, îi faceţi fericiţi, deveniţi voi înşivă oameni, veţi fi admiraţi şi respectaţi.

Să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce realizaţi aici, în această şcoală, va înseamnă enorm de mult pentru viitorul vostru şi acesta trebuie să vă dea încredere deplină în puterile voastre. Veţi învăţa de la profesorii voştri multe lucruri esenţiale pentru reuşita în profesie, dar şi pentru viaţă.

Stimaţi profesori, viitorul omenirii depinde de copii sănătoşi şi bine educaţi, educaţia adevărată modelează şi cultivă pe om nu numai profesional, ci şi spiritual, să nu uitaţi că învăţământul nu este o comunicare aridă de conţinuturi, ci o formare a tinerilor pe care va trebui să-i înţelegeţi şi în care trebuie să treziţi dorinţa de a se depăşi. Fiţi pentru ei stimulent şi forţă!
Vă doresc tuturor, să aveţi parte de un an şcolar rodnic, plin de realizări materiale şi spirituale, cu sănătate şi putere de muncă!

 

Avram Gal,

Viceprimar Campia Turzii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Plan Urbanistic Zonal initiat in scopul infiintarii unui cimitir

ANUNŢ: In perioada 14.09.2015 - 24.09.2015 cetatenii municipiului Turda sunt invitati sa consulte Planul Urbanistic Zonal initiat in scopul infiintarii unui cimitir si...

Închide