inTurda.ro

Noutățile Festivalului „Teatru pe Drumul Sării”, ediția a 4-a!

Noutățile Festivalului „Teatru pe Drumul Sării”, ediția a 4-a!

Noutățile Festivalului „Teatru pe Drumul Sării”, ediția a 4-a!
septembrie 22
09:19 2015

Teatrul Aureliu Manea Turda organizează în perioada 12-18 octombrie 2015, cea de a 4-a ediție a Festivalul Național de Teatru și Arte Performative „Teatru pe Drumul Sării”!

Această manifestare artistică s-a impus ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale nu doar pe plan local cât și național, reușind să atragă atenția iubitorilor de teatru din România.

Noutăți pentru ediția a 4-a a Festivalului „Teatru pe Drumul Sării”

În acest an, în premieră pentru festivalul turdean, ediția aceasta va avea două secțiuni distincte! Una dedicată copiilor și cealaltă, adulților!

Un alt lucru care demonstrează faptul că festivalul se dezvoltă este durata de desfășurare, care a fost extinsă la o săptămână, respectiv între 12 și 18 octombrie 2015.

Nume mari ale teatrului românesc, prezente la Festivalul „Teatru pe Drumul Sării”

Conform tradiției edițiilor anterioare, și de această dată festivalul va oferi publicului o selecție din cele mai bune spectacole ale teatrelor importate din țară , precum și posibilitatea de a-i revedea pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai scenei românești: Marcel Iureș, George Mihăiță, Dorina Lazăr, Pavel Bartoș, Rodica Mandache, Alexandru Papadopol, Richard Balint, Daniel Vulcu, Ioana Dragoș Gajdo și mulți, mulți alții.

Ediția din acest an mai cuprinde de asemenea și lucruri inedite: o întâlnire neconvențională cu poetul Mircea Dinescu , ateliere de teatru și spectacole pentru cei mici, workshop într-o atmosferă specială în Salina Turda, expoziții, ș.a.

Festivalul„Teatru pe Drumul Sării” este un eveniment dedicat comunității locale, inițiat și organizat de Teatrul Aureliu Manea Turda în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Turda și care beneficiază de sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Programul complet al Festivalului îl puteți vedea AICI!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Clubul Sportiv „Delfinii Turda” a participat la Cupa Contratimp – Brașov, ediția a III-a

COMUNICAT In data de 17 si 18 septembrie am fost la „Cupa Contratimp ed a III-a” - Brasov. Concursul a...

Închide