inTurda.ro

VIDEO: Dacii si romanii s-au luptat la Salina Turda

 Breaking News

VIDEO: Dacii si romanii s-au luptat la Salina Turda

VIDEO: Dacii si romanii s-au luptat la Salina Turda
septembrie 27
10:46 2015

Sambata, 26 septembrie 2015, Salina Turda a fost gazda unui spectacol extraordinar oferit de reprezentanti ai Muzeului de Istorie Zalău, intitulat ”Dacii și Romanii”, spectacolul a durat aproximativ 40 de minute timp in care turistii prezenti au fost incantati si au putut sa se fotografieze cu luptatorii daci sau romani. Acest spectacol a fost urmat de un recital susținut de Corul Bisericii Ortodoxe– dirijat de Pr. Zăhan Sebastian, in amfiteatrul salinei.

Aceste evenimente s-au desfasurat cu ocazia parteneriatului incheiat intre Salina Turda si Fundația Caritabilă ”Sfântul Daniel” pentru susținerea proiectului ”Cooperare româno elvețiene – un parteneriat de dezvoltare instituțională prin creșterea capacității operaționale”, proiect care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor vulnerabile, stimularea parteneriatelor și a practicilor participative între actorii locali în vederea dezvoltării de proiecte sociale durabile.

Related Articles

Citește articolul precedent:
UNPR demonstrează în continuare unitate, stabilitate și consecvență, în relația cu partenerii săi

Comunicat de presă Preşedintele UNPR Gabriel Oprea, a participat sâmbătă 26 septembrie, la o reuniune a partidului pe regiunea II...

Închide