inTurda.ro

Bogdan Bulgaria se retrage din competiția internă a PNL Turda

Bogdan Bulgaria se retrage din competiția internă a PNL Turda

Bogdan Bulgaria se retrage din competiția internă a PNL Turda
septembrie 28
16:50 2015

COMUNICAT

Grupul T9 informează oficial că dl. Bogdan Bulgaria, unul dintre membrii fondatori ai grupului, a decis ca să se retragă din competiția internă demarată în cadrul PNL Turda pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2016 pentru funcția de primar al municipiului Turda.

Decizia domnului Bulgaria este determinată de considerente de natură personală și profesională, precum și de dorința de a-și putea dedica într-o mai mare măsură energia și competențele inițiativelor și acțiunilor promovate de Grupul T9.

T9 consideră că decizia domnului Bulgaria este benefică pentru delimitarea acțiunilor și imaginii grupului de acțiunile și imaginea unui partid politic.

Grupul T9 își reafirmă cu acestă ocazie intenția de a se implica in continuare în direcția identificării soluțiilor de dezvoltare economică, socială și culturală a municipiului Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi ce temperaturi vor fi in aceasta saptamana la Turda si Campia Turzii

Incepand de luni, 28 septembrie, temperaturile vor scadea, inregistrandu-se chiar si minima de 9  grade Celsius. Turdenii vor vedea soarele doar incepand...

Închide