inTurda.ro

Potaissa Turda a invins HC Odorhei intr-un supermeci!

Potaissa Turda a invins HC Odorhei intr-un supermeci!

Potaissa Turda a invins HC Odorhei intr-un supermeci!
octombrie 19
19:36 2015

Potaissa Turda a invins astazi, 19 octombrie 2015, echipa aflata pe locul 3 in clasamentul Ligii Nationale de handbal Masculin, HC Odorhei, cu scorul final 27 – 23. A fost a 5-a victorie bifata de Potaissa Turda in acest campionat!

Scorul la pauza a fost 15-13 pentru Potaissa Turda, singurul moment in care Odorhei a condus ostilitatile fiind la scorul de 17-18, imediat dupa pauza. Dupa un time-out solicitat de Horatiu Gal lucrurile s-au schimbat complet, Potaissa revenind la carma jocului, unul extraordinar!

Jocul echipei noastre arata tot mai bine! Fazele se leaga tot mai bine, baietii se simt bine impreuna si cand ii privesti vezi o adevarata echipa! Se pare ca rezultatele mai putin fericite s-au datorat doar reinnoirii lotului. Acum totul pare diferit si avem din nou sperante la performanta!

Astazi am avut cu adevarat o echipa de magnifici!

In poarta au fost doi ingeri pazitori. Atat Varo cat si Pallag Peter au aparat foarte bine, reusind inclusiv parade la loviturile de la 7m!

Apararea a fost una agresiva care a stat foarte sus de multe ori, incomodand vizibil jocul echipei Odorhei!

Avem jucatori super-tehnici! Rotaru a driblat in stilul unui fotbalist, cu fente din corp si dintr-o glezna fina! Amihaiesei a intrat doar sa dea goluri, reusind o eficienta de 100%! Adomnicai este lunetist si ne-a demonstrat din acest lucru. Razvan Pavel a fost parca mai spectaculos decat altadata, reusind loburi care au ridicat sala in picioare. Radu Lazar a oferit cateva pase surprinzatoare, pe la spate, intrand de multe ori in combinatii inedite cu Razvan Pavel si cu Rotaru. Niazhura este un luptator, un jucator puternic de care aveam nevoie! Ronald Thalmaier este un tanar de perspectiva care a aratat astazi ca este o solutie buna pentru prima echipa a Potaissei!

Dincolo de numele pe care le-am mentionat, ceea ce a iesit astazi in evidenta este forta echipei si aici trebuie sa il felicitam pe antrenorul Horatiu Gal pentru ca a reusit intr-un timp relativ scurt sa sudeze o noua echipa de magnifici!

Vom reveni cu un ALBUM FOTO / VIDEO de la meci in scurt timp!

HAI Potaissa Turda!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Festivalul „Teatru pe Drumul Sării” s-a încheiat în aplauzele publicului turdean

    În aplauzele publicului turdean, cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru şi Arte Performative "Teatru pe...

Închide