inTurda.ro

Aplicaţia TREKS TURDA apreciată la nivel naţional şi premiată la GALA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ ÎN ADMINISTRAŢIE.RO

Aplicaţia TREKS TURDA apreciată la nivel naţional şi premiată la GALA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ ÎN ADMINISTRAŢIE.RO

Aplicaţia TREKS TURDA apreciată la nivel naţional şi premiată la GALA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ ÎN ADMINISTRAŢIE.RO
octombrie 23
11:21 2015

Aplicaţia TREKS TURDA a fost premiată la cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie.ro, premiu primaria turda trecks turdadesfăşurată în cursul zilei de ieri, 22 octombrie 2015, la Poiana Braşov. Proiectul Treks Turda a primit „Premiul de excelenţă pentru cele mai importante proiecte de investiţii în turism”.

    Cel mai important eveniment al anului din administraţia publică locală şi centrală din România, organizat de Portalul Naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, şi-a decernat câştigătorii din acest an, distincţiile fiind acordate pentru eforturile realizate în dezvoltarea sistemului administrativ din România şi pentru iniţiativele pozitive ale specialiştilor din adminitraţie.

      În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale şi centrale.

     Primăria Municipiului Turda a avut onoarea să se numere printre premianţii anului 2015, iar sentimental este şi mai plăcut cu cât în rândul participanţilor au fost prezentate proiecte ale întreg sistemului administrativ naţional, iar în cadrul acestei Gale doar administraţia locală din Turda a fost premiată din întreg judeţul Cluj!

     Menită să facă Municipiul Turda să răsune din punct de vedere tehnologic şi al modernismului la fel ca marile oraşe turistice din lume, aplicaţiei îi sunt acum recunoscute meritele la nivel naţional!

     Am gândit acest proiect din dorinţa de a pune în valoare obiectivele de atracţie ale Turzii, ajutând totodată mediul de afaceri, agenţii economici şi întreprinzătorii locali să se dezvolte – prin promovarea gratuită oferită de către TREKS TURDA.

    Cu siguranţă că meritul recunoscut ieri, ne întăreşte dorinţa de a dezvolta aplicaţia alături de S.C. Turda Salina Durgău S.A. şi firma Small Footprint fără de care TREKS TURDA nu s-ar fi putut lansa.

http://treksinthecity.com/turda

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA

Primar,

TUDOR ŞTEFĂNIE

Related Articles

Citește articolul precedent:
Activistul politic Jamil Hasanli, din Azerbaidjan, este laureatul Premiului Ion Rațiu pentru Democrație 2015

          Woodrow Wilson International Center for Scholars anunță cu bucurie că domnul Jamil Hasanli, savant de...

Închide