inTurda.ro

Potaissa Turda a fost invinsa la HC Vaslui cu un scor in oglinda 32-23

Potaissa Turda a fost invinsa la HC Vaslui cu un scor in oglinda 32-23

Potaissa Turda a fost invinsa la HC Vaslui cu un scor in oglinda 32-23
octombrie 25
11:11 2015

Potaissa Turda a fost invinsa la HC Vaslui cu un scor in oglinda 32-23 (13-11 la pauza), sambata, 24 octombrie 2015, in etapa a XI-a a Ligii Nationale de Handbal Masculin.

Horatiu Gal, antrenorul Potaissei anunta inca de la inceputul saptamanii ca ii asteapta un meci greu, cu o echipa dificila. Speranta turdenilor era insa pentru cele 3 puncte acordate in cazul victoriei. Meciul desfăşurat în Sala Sporturilor din Vaslui s-a încheiat cu insa cu victoria echipei gazdă, scor 32-23.

Turdenii au inceput foarte bine meciul si au fost in avantaj până în minutul 23, cand vasluienii au restabilit egalitatea, apoi au preluat conducerea. In repriza a doua Potaissa Turda nu a reusit sa schimbe lucrurile si a parut ca nu are forta necesara pentru a castiga din nou pe terenul care le-a adus o calificare in extremis in play-off-ul campionatului trecut.

Ramanem pe locul 8 si asteptam urmatoarele etape cu speranta ca Potaissa Turda va avea rezultate pozitive care sa ne claseze din nou pe un loc de play-off. Hai Potaissa Turda!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Operatii pe retina la o clinica privata din Alba Iulia

La Clinica privată de diagnosticare şi chirurgie oftalmologică „Opticline” din Alba Iulia, a doctorului Teodor Holhoş, s-au înregistrat în acest...

Închide