inTurda.ro

Turdenii au lansat o petitie online cu titlul: «Asfaltarea strazilor din Turda»

Turdenii au lansat o petitie online cu titlul: «Asfaltarea strazilor din Turda»

Turdenii au lansat o petitie online cu titlul: «Asfaltarea strazilor din Turda»
octombrie 26
14:41 2015

Municipiul Turda a devenit, în ultima perioadă un important pol de atracție pentru tot mai mulți turiști, din toate colțurile lumii. În data deatracție pentru tot mai mulți turiști, din toate colțurile lumii. În data de 25.10.2015 Salina Turda a înregistrat cel de-al 500.000-lea vizitator din acest an. 500.000 de persoane au vizitat orașul nostru și împrejurimile, ducând cu ei amintirea unor locuri frumoase, unele impresionante, dar și imaginea, dezolantă, a unui oraș cu străzi „bombardate” pline de gropi și, pe alocuri, gunoaie. Nu e de mirare că mulți aleg să nu mai revină, iar alții aleg să ocolească municipiul nostru în drumurile lor. Din acest motiv, Municipiul nostru a ajuns subiect de glume, amare, în unele medii.

În anul 2011 C.N.A.D.N.R a reabilitat drumul european E60, care traversează Municipiul Turda, lucrare distrusă de către Compania de Apă Arieș în timpul așa ziselor lucrări de reabilitare a sistemului de apă și canalizare. Întrucât legislația prevede ca, la executarea de lucrări, pe domeniul public sau privat, executantul lucrărilor este obligat să readucă terenul în starea inițială, existentă la începutul lucrărilor cerem Primăriei Municipiului Turda să întreprindă toate măsurile necesare pentru ca, CAA să readucă drumul european E60, pe teritoriul Municipiului Turda la starea inițială din anul 2011.

Totodată cerem Primăriei Municipiului Turda să ia toate măsurile pentru reabilitarea, de urgență, a tuturor străzilor de pe raza Municipiului Turda.

Dacă nu este posibil cerem Consiliului Local al Municipiului Turda modificarea statutului municipiului din cel de „Municipiu” în cel de „Sat”, astfel încât nivelul de impozitare să corespundă realității din teren.” precizeaza autorul petitieiLung Florin.

Click aici pentru a accesa PETITIA.

 

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în data de 28.10.2015

Compania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în data de 28.10.2015 între orele 8.00 – 17:00 (maxim) în...

Închide