inTurda.ro

Școala Gimnazială „Ioan Opriş” Turda, parte a proiectului „FII VOLUNTARUL EDUCAȚIEI TALE!”

Școala Gimnazială „Ioan Opriş” Turda, parte a proiectului „FII VOLUNTARUL EDUCAȚIEI TALE!”

Școala Gimnazială „Ioan Opriş” Turda, parte a proiectului „FII VOLUNTARUL EDUCAȚIEI TALE!”
octombrie 28
10:10 2015

Proiectul FII VOLUNTARUL EDUCAȚIEI TALE! , ajuns la a V-a ediție în 2015 s-a finalizat prin diseminarea de către cadrele didactice participante a activităților realizate și produsele obținute prin implicarea elevilor.

Concursul Național „FII VOLUNTARUL EDUCAȚIEI TALE!” a fost activitatea principală din cadrul proiectului și a apărut în CAEN 2015 în domeniul educație civică, poziția 25. Pentru copii a avut următoarele secțiuni: desen/colaj/poster; poezie, fotografie; film/înregistrare; compoziţie muzicală. Pentru cadrele didactice s-a creat secțiunea simpozion cu tema: „Educaţia raţional – emotivă şi comportamentală în şcoală”.

Şcoala aplicantă a concursului a fost Școala Gimnazială „Ioan Opriş”, Turda, jud. Cluj, prin director prof. Russu Gabriela şi coordonatorul concursului prof. psiholog Pop Carmen Liana. Parteneri în proiect au fost Centrul Judeţean de Resurse Educaţionale Cluj prin director prof. psiholog Bogorin Veronica și Centrul pentru o viață rațională și fericită –International Association of Cognitive Behavioral Coaching (IACBC) – Conf. Univ. Dr. David Oana.

La concurs au participat un număr de aproximativ 1400 de elevi, 89 de cadre didactice din 30 de județe și municipiul București. S-au înscris în concurs un număr de 57 de instituții : grădinițe, școli gimnaziale, licee, colegii, centre și cluburi, iar la simpozion au participat un număr de 129 de cadre didactice. Participanții au primit diplome și CD-uri. 

În urma implicării în acest proiect elevii au deprins abilităţi generale, experienţe de învăţare sociale şi emoţionale care le vor creşte calitatea vieţi. Cadrele didactice implicate au contribuit la realizarea unui CD cu ISSN care va fi un ghid de bune practici în activitatea viitoare

Related Articles

Citește articolul precedent:
Campanie de sterilizare a câinilor şi a pisicilor la Turda.

Asociaţiile Amicii Noştri, din Turda şi Transylvania Animal Care, din Cluj-Napoca, au început o nouă campanie de sterilizare a câinilor...

Închide